Conferința de prezentare a serviciului inclusiv "Educare pentru deprinderi de viață"Articol adaugat de: A.O. PRINCIPII SĂNĂTOASE

Invitatie

 

Asociația Obștească PRINCIPII SĂNĂTOASE invită reprezentanții mass media să participe la conferința de prezentare a serviciului inclusiv “EduCare pentru deprinderi de viață” creat în cadrul proiectului realizat de A.O. PRINCIPII SĂNĂTOASE cu suportul Fundaţiei Est-Europene în parteneriat cu Consiliul Național al Tineretului din Moldova, Centrul Parteneriat pentru Dezvoltare și Agenția pentru Dezvoltare Regională din Transnistria, din resursele acordate de Uniunea Europeană și Suedia.

Evenimentul va avea loc joi, 14 iulie, cu începere de la ora 10:00, în incinta Summit Events, sala New York.

Programul conferinței include prezentarea materialelor instructiv-metodologice, a canalului media și a jocului de societate “EduCare pentru deprinderi de viață”. La eveniment vor participa tineri, cadre didactice, bibliotecari, formatori din cadrul organizațiilor de tineret care vor contribui la prevenirea și combaterea fenomenului NEET în rândul tinerilor din Republica Moldova.

_______

Acest eveniment are loc în cadrul proiectului “EduCare pentru deprinderi de viață” realizat de A.O. PRINCIPII SĂNĂTOASE cu suportul Fundaţiei Est-Europene în parteneriat cu Consiliul Național al Tineretului din Moldova, Centrul Parteneriat pentru Dezvoltare și Agenția pentru Dezvoltare Regională din Transnistria, din resursele acordate de Uniunea Europeană și Suedia.

logo EduCare

telegram