Descoperă viitorul medicinei la Digital Health Forum 2024



Ești pregătit să explorezi noi oportunități despre modul în care inovațiile digitale transformă fundamental practica medicală și perspectiva asupra sănătății? Digital Health Forum 2024 te așteaptă, alături de specialiști în medicină, tehnologie, oficiali guvernamentali și inovatori pentru a pune în discuție subiectul digitalizării sectorului medical din Republica Moldova! 

Digital Health Forum 2024 se profilează ca un eveniment emblematic ce facilitează dialogul și colaborarea între sectorul medical public și cel privat, identificând provocările și oportunitățile digitalizării în sănătate, și sprijinind inovația și parteneriatele cu startup-uri tehnologice în domeniu.

Alătură-te discuțiilor din cadrul Forumului, înregistându-te pe acest link: https://unde.io/event/257

DHF2024

Integrarea tehnologiei în medicină se extinde astăzi spre domenii, cum ar fi telemedicina, robotică medicală, analiza datelor mari pentru predictibilitatea bolilor, diagnosticare și personalizarea terapiilor. Potrivit unui studiu din 2021 publicat de Statista, se estimează că piața globală a sănătății digitale va crește de la 417 de miliarde în 2023 la aproape 660 de miliarde în 2025. Această expansiune exponențială este o dovadă atât a nevoii crescute de îngrijire a sănătății de calitate, cât și un îndemn către sistemele naționale de sănătate de a accelera dezvoltarea soluțiilor medicale digitale pentru cetățeni. 

Vă invităm să descoperiți o gamă largă de inovații care transformă modul în care practicăm și înțelegem sănătatea în cadrul Digital Health Forum 2024, pe 2 februarie, la Digital Park, aflat în acest an la a doua ediție.

Agenda Evenimentului și puncte de interes la Digital Health Forum 2024

  • Paneluri axate pe provocările și oportunitățile digitalizării, cu participarea unor experți din domeniile: guvernamental, academic, instituțiilor medicale publice și private.
  • Studii de caz și discuții despre ultimele tendințe și inovații, cum ar fi fișa pacientului, e-rețeta, instrumente de gestionare a informațiilor despre pacienți.
  • HealthTech Startup Showcase, prezentare a 6 startup-uri medtech din Moldova care promovează inovația în direcțiile: sănătate mintală, consultații medicale,  stomatologie, dispozitive medicale, terapie cognitiv-comportamentală.

Discuțiile și prezentările din cadrul evenimentului vor fi adaptate pentru a fi pe înțelesul participanților - specialiștilor din domeniul medical, cercetătorilor, antreprenorilor, funcționarilor publici, evidențiind beneficiile concrete și aplicabilitatea acestor inovații.

Despre Digital Health Forum 2024

Digital Health Forum 2024 este organizat de Technovator și Startup Moldova cu suportul Proiectului Tehnologiile Viitorului, finanțat de USAID, Suedia și UKAid, Programului „Tech Clusters powered by MITP”; Parteneri: Medpark, Invitro, CorLab Tech, Farmacia Felicia și USMF.

Pentru detalii complete și înregistrarea la Forum, accesează acest link: https://unde.io/event/257