Oportunitate unică pentru Femeile Antreprenoare: descoperă potențialul inovațiilor în energie și cum poți accesa granturi în acest domeniu



EVENT COVER potentialul energiilor 21dec

Domeniul energiei în Republica Moldova se confruntă cu dificultăți, dar cu ajutorul tehnologiei și inovației, putem găsi soluții durabile. Încurajarea prezenței femeilor antreprenoare în acest sector este mai importantă ca oricând. Cu acest gând, pe 21 decembrie 2023, la Avenue Business Center, va avea loc evenimentul "Potențialul Inovațiilor în Energie - O oportunitate pentru femeile antreprenoare". 

Evenimentul reprezintă o platformă extraordinară pentru a încuraja implicarea și dezvoltarea în domeniul energetic. Înregistrează-te acum: https://unde.io/event/254

Recent, în cadrul Galei „Moldova Eco Energetică 2023”, s-a dovedit angajamentul față de inovație în domeniul energiei, prin acordarea a 10.000 de dolari fiecărui dintre cele 5 startup-uri câștigătoare ale competiției pentru categoriile: energie regenerabilă, clădiri verzi, transport ecologic, eficiență energetică, consum eficient de apă. 

410939190 336212629163095 8523621858976133049 n

Pe 21 decembrie, participanții la eveniment vor avea șansa de a afla mai multe despre următoarea competiție de granturi din cadrul GCIP cât și să parcurgă o incursiune despre implicarea femeilor în lumea antreprenorială reprezentată de către proiectul FEMEIE în cadrul organizației germane enpact și alte oportunități disponibile.  

Agenda evenimentului va acoperi subiecte precum tendințele actuale privind inovațiile în energie, cadrul juridic de promovare a acestora, finanțarea inovațiilor, și rolul egalității de gen în acest domeniu. De asemenea, participanții vor avea ocazia să împărtășească experiențe personale și povești de succes.

Participarea este gratuită, dar dispunem de 20 locuri disponibile. Înregistrați-vă până pe 20 decembrie, ora 18.00 pe acest link https://unde.io/event/254 și alăturați-vă în explorarea potențialului inovațiilor în energie și în susținerea femeilor în acest sector fascinant!

Evenimentul este organizat de Technovator în parteneriat cu comunitatea FEMEIE din cadrul enpact și GCIP Moldova, susținut de Organizația Națiunilor Unite pentru Dezvoltare Industrială (UNIDO).