Product Management Conference 2023: Speakeri de la Google, Amazon, Spotify, Bolt vin în premieră la Chișinău



Când ne gândim la Product Management de calitate, gândurile zboară inevitabil spre marile metropole tehnologice. Însă, ediția din 2023 a Product Management Conference ne arată că Chișinăul nu rămâne în urmă. Anul acesta, se anunță a fi cel mai ambițios și inovativ eveniment de până acum la care încă vă mai puteți înregistra. Cu un accent pe tendințele globale și pe aducerea celor mai geniale minți ale industriei direct la Chișinău, Product Management Conference 2023 va transforma modul în care percepeți și abordați dezvoltarea de produse. 

IG our speakers

 

 

 

Speakeri de renume mondial pe scena din Chișinău

Pentru ediția din acest an, organizatorii, „Product Management Community Moldova” au pregătit o listă impresionantă de vorbitori:

Horia Niculescu - Customer Engineer la Google. Horia este o vedetă în domeniul său la Google și un expert experimentat în inovația bazată pe date. Prezentarea acestuia va fi pe subiectul "Drumul către o bază de 1 miliard de utilizatori și beneficiile Cloud pentru managementul de produs."

Leon Barrett - Senior Product Manager at Amazon. Expertiza de 15 ani a lui Leon acoperă diverse sectoare, inclusiv, guvernare, ospitalitate, finanțe, auto, educație și mărci de retail. În prezent, acesta este lucrează la Amazon, iar la conferință, va vorbi despre "Rezolvarea Problemelor Clienților prin Product Management bazat pe rezultate."

Mikhail Shcheglov - Group Product Manager la Bolt. Cu o carieră profesională bogată, care include roluri la OLX, Yandex, diverse startup-uri și un deceniu de experiență în managementul de produs, Mikhail va împărtăși la conferință o multitudine de cunoștințe. El  va prezenta subiectul “Realizarea interviurilor pentru Product Management”.

Andrei Brad - Co-founder & COO la RisersNet. Andrei vine la Conferință din principalul epicentrul startup-urilor, Londra. Anterior, acesta a fost responsabil de modelarea produselor AI la Rolls-Royce. Cu peste un deceniu în domeniu, el este un maestru în identificarea tendințelor emergente, înțelegerea nevoilor fundamentale ale utilizatorilor și în promovarea pe piață a produselor. Despre acestea și  abordarea empatică în product management, Andrei va vorbi în data de 21 octombrie. 

Sava Virtosu - Senior Software Engineer la Spotify. Sava este un tânăr foarte activ din Republica Moldova care s-a remarcat printr-o prezență vibrantă da diverse hackathoane, proiecte și acceleratoare locale și internaționale. Astăzi, acesta este Inginer Software Senior la Spotify, iar în trecut a activat în calitate de Product Manager la Intercom. Și cea mai tare parte? Acest inovator se întoarce acasă, special pentru Product Management Conference 2023!

Alexei Ciobanu - Head of Product Management la Wisecube. Experiența lui Alexei include roluri la companii remarcabile precum DocuSign și contribuții la compania din portofoliul A16Z, Usermind, care ulterior a fost achiziționată de Qualtrics. Recent, el a acceptat o nouă provocare, devenind Head of Product Management la Wisecube, o platformă de date semantice condusă de inteligența artificială. 

Transformați-vă Cariera în Product Management!

Vă invităm să descoperiți cele mai noi tendințe în product management și să participați la sesiuni interactive, prezentări și networking excepțional. Nu ratați oportunitatea de a fi prezent la cel mai important eveniment de Product Management din Moldova. Înregistrează-te aici: https://unde.io/event/16

Product Management Conference 2023 este organizată de către „Product Management Community Moldova”, dezvoltată în cadrul „Technovator”, organizație neguvernamentală care are misiunea de a descoperi talentele locale pentru a dezvolta și implementa inovații. Conferința este susținută de către Proiectul Tehnologiile Viitorului, finanțat de USAID, Suedia și UKAid. Parteneri: Moldova Innovation Technology Park, Tekwill, Simpals,  IAMPM, Techdoor.md.