Restart pentru Clubul Liceenilor - TLDM Youth 2.0



YC-Lansarea

În data de 17 ianuarie  a avut loc prima ședință a Clubului Liceenilor TLDM Youth 2.0. La ședință au participat peste 70 de liceeni din 15 licee ale mun. Chișinău. 

În cadrul ședinței, membrii clubului au discutat despre necesitatea implicării tinerilor în viața social-politică din Moldova și  despre modul în care fiecare licean poate contribui la transformările ce au loc în Moldova. 

La ședință a fost prezent președintele Organizației de Tineret a PLDM, deputatul  George Mocanu.

“Avem mare încredere în liceeni. Sunteți dinamici, proactivi și cu multă energie. De aceea, vă îndemn să folosiți această energie cu maximă eficiență și să contribuiți la dezvoltarea Republicii Moldova” a menţionat deputatul.

Spre finalul întâlnirii, membrii clubului au scris care este rolul și promisiunea lor pentru Moldova. Promisiunile făcute vor ghida tinerii pe tot parcursul activității clubului.

“Este important să participați, să aveți idei, să le implimentați și să credeți că în fiecare din voi există un potențial de care are nevoie Moldova”, a conchis Andrei  Spânu, președintele Organizației Municipale de Tineret a PLDM.

Clubul Liceenilor Youth 2.0 este o inițiativă a Tineretului Liberal Democrat din Moldova.

IMG 5910

IMG 5891

DSC 0813