Membrii TLDM Youth Club 2.0 s-au întâlnit cu deputatul Veaceslav Ioniță



În data de 9 martie, membrii clubului liceenilor TLDM Youth 2.0 s-au întâlnit cu președintele Comisiei parlamentare Economie, buget și finanțe, deputatul PLDM, Veaceslav Ioniță.

Încadrul întâlnirii, tinerii au discutat despre situația politică din țară și despre soluțiile care pot contribui la depășirea stării de incertitudine din țară. Deputatul a menționat că PLDM își dorește o schimbare calitativă a actului de guvernare prin eficientizarea activității guvernului, dar și depolitizarea instituțiilor de ocrotire a normelor de drept din Republica Moldova.

De asemenea, tinerii s-au arătat interesați de cariera politică și  experiențele persoanele care au marcat  activitatea invitatului. “Pentru a reuși, tinerii trebuie să posede cunoștințe, să aibă abilități și să fie curajoși”,  a menţionat deputatul Veaceslav Ioniță în contextul discuțiilor despre activitatea sa politică.

Întâlnirea face parte din seria de discuții politice organizare de Tineretul Liberal Democrat din Moldova în cadrul Clubului de Dezbateri Politice. 

Youth Club 2.0 este o iniţiativă a Tineretului Liberal Democrat din Moldova, prin care îşi propune crearea unei platforme de instruire, dezbateri şi implicare pentru liceenii din Republica Moldova.

tldm43

tldm47

tldm44

tldm42

Societatea civila in Imagini