Team-building pentru membrii TLDM Youth Club 2.0



tldm25ian2013eÎn data de 19 ianuarie, membrii TLDM Youth Club 2.0 au organizat mai multe activități de consolidare a echipei. În cadrul evenimentului au participat peste 70 de tineri.

Înainte de a începe activitățile, tinerii s-au familiarizat cu mediul de lucru din cadrul sediului central al PLDM și au discutat despre modul în care este organizat un partid. Participanții au rămas impresionați de deschiderea și de atmosfera prietenoasă din cadrul staff-ului central.

În cadrul activităților, fiecare membru a reuști să-și cunoască colegii, să interacţioneze şi să contribuie la consolidarea echipei de liceeni TLDM. Tinerii au menționat că au învăţat ce înseamnă o echipă, cât de mult înseamnă colaborarea în cadrul echipei şi care sunt rezultatele unei echipe eficiente.

Spre final, liceeni au discutat despre viitoarele activități Youth Club 2.0 și despre modul în care fiecare membru poate participa la dezvoltarea clubului.

Youth Club 2.0 este o inițiativă a Tineretului Liberal Democrat din Moldova prin care îşi propune crearea unei platforme de instruire, dezbateri şi implicare pentru liceenii din Republica Moldova.