Caritas Moldova colectează scrisorile cu visurile copiilor din familii nevoiașeÎn perioada 4 - 14 mai (până la ora 12:00) colectăm scrisorile cu visurile copiilor din familii nevoiașe. Acestea urmează să fie îndeplinite în cadrul campaniei Culege visurile copilăriei, ediția a II-a în limita fondurilor colectate. În prima ediție a campaniei 57 de visuri ale copiilor din centrele de zi Caritas au fost îndeplinite și au adus bucurie în casele acestora.
Anul acesta și visul copilului, nepotului, vecinului, cunoscutului tău poate deveni realitate prin intermediul campaniei noastre!


Thumbnail 468px x 376px

Ce trebuie să faci?

 1. Roagă copilul să descrie visul său motivând necesitatea acestuia în viața sa;
 2. Întreabă copilul care aste visul lui, unul realizabil și cu impact asupra personalității, dezvoltării și educării copilului;
  -Scrisoarea să fie nu mai mare decât o pagină A4;
  -Să conțină prenumele și vârsta copilului (ex. Mă numesc Maria și am 10 ani,...);
  -Cât mai creativ, colorat și atrăgător.
 3. Pozează cu telefonul/aparatul foto scrisoarea (păstrând calitatea imaginei, doar scrisoare);
 4. Trimite-ne scrisoarea cu visul copilului (scrisă de copil sau cu ajutor) pe MessengerInstagram sau la adresa de email: secretariat@caritas.md ;
 5. Urmărește paginile noastre de social media pentru a fi la curent cum decurge campania, care visuri au fost culese, dar și despre campanii ulterioare.
   

Fundația de Binefacere Caritas Moldova va colecta toate scrisorile, va selecta visurile copiilor bine argumentate și cu impact asupra formării personalității dar și cu puterea de a le schimba destinul trist.

Așteptăm cu mare drag să aflăm și în acest an care sunt visurile copilăriei.
Fundația de Binefacere Caritas Moldova crede în visurile copilăriei! Dar tu?Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet