Tender de procurare a echipamentului medical in cadrul Proiectului Viata Sanatoasa: Reducerea poverii bolilor netransmisibile

Tender de procurare a echipamentului medical în cadrul

Proiectului Viată Sănătoasă: Reducerea poverii bolilor netransmisibile

Proiectul ”Viată Sănătoasă: Reducerea poverii bolilor netransmisibile”, obiectivul căruia  este de a contribui la îmbunătățirea sănătății populației Republicii Moldova, în special, în mediul rural, prin reducerea poverii bolilor netransmisibile, finanțat de Biroul de Cooperare al Elveției (SCO) și implementat de Institutul Elvețian de Sănătate Publică și Boli Tropicale (Swiss TPH) în Republica Moldova, anunță lansarea tenderului de procurare a echipamentului medical (electrocardiografe și pulsoximetre) și accesorii destinate Centrelor de Sănătate din asistența medicală primară din Republica Moldova.

Pentru a solicita formularele de aplicare la tender, vă rugăm să ne contactați pe adresa electronică: natalia.parea@viatasan.md. 

Data limită de prezentare a ofertelor este 22 noiembrie 2021, ora 14.00 pe adresa: str. Maria Cebotari nr. 6, mun. Chisinau, Tel/Fax: + 373 22 23 32 45.

Author: Stella

Contribuie la continuarea proiectului CIVIC.MD. Devino susținător, donează aici.

Become a Patron!Descopera ONG

Descopera Finanțatori

Active în ultima săptămănă