Termen extins: ItB21/02325: EU4MD/ Renovation of the public street lighting system and construction of an integrated intelligent system in Cahul

Programul EU4Moldova: regiuni cheie, finanțat de UE și implementat de PNUD în Moldova, este în căutarea unui contractor care să renoveze sistemul de iluminat public stradal și să construiască o rețea inteligentă integră în mun. Cahul și Vă anunță despre lansarea tenderului ItB21/02325: EU4MD/ Renovation of the public street lighting system and construction of an integrated intelligent system in Cahul.

Termenul limită pentru tenderul în cauză a fost extins pînă în data de 1 Septembrie 2021 - https://sc.undp.md/tnddetails2_1/2325/.

La fel au fost publicate:

  • Procesul verbal al ședinței de pre-licitație din 03 August 2021
  • Amendament nr. 1 la documentul de licitație modificînd unele condiții
  • Anexele 5 si 6 care vin să raspundă la o serie de întrebări tehnice înaintate la ședința de pre-licitație

Pentru informații detaliate despre serviciile necesare, precum și instrucțiuni de aplicare, vă rugăm să accesați documentul Invitation to Bid plasat în anunț https://sc.undp.md/tnddetails2_1/2325/

Ofertele pot fi depuse doar on-line până pe data de 1 septembrie 2021, 15:00 (ora Moldovei).

Doritorii de a participa la concurs sunt invitați să se înregistreze din timp în sistemul e-tendering (https://etendering.partneragencies.org) pentru a putea primi informații actualizate despre eventualele modificări ale termenilor și condițiilor concursului.

Doritorii de a depune oferta, sunt încurajați să depună ofertele cu suficient timp înainte de expirarea termenului limită, pentru a evita deficiențe tehnice și depunerea ofertei până la expirarea termenului, pentru că sistemul nu acceptă ofertele depuse după termenul limită.

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Programul „EU4Moldova: regiuni-cheie” (2019-2024) susține dezvoltarea social-economică inteligentă, incluzivă și durabilă în regiunile Cahul și Ungheni, pentru a asigura cetățenilor o calitate mai bună a vieții. Programul are un buget total de 23 mln. euro, este finanțat de Uniunea Europeană și implementat de Programul Națiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD) și Fondul Națiunilor Unite pentru Copii (UNICEF).

Mai multe detalii despre activitățile Programului în regiunile Cahul și Ungheni găsiți pe www.eu4cahul.md și www.eu4ungheni.md

Articol adaugat de: Victoria Josan