“Eveniment fără hotare și fără vârste”



            Un “Eveniment fără hotare și fără vârste” va fi organizat de Asociația Obștească Soarta la Soroca, astăzi 07 august 2023. Eveniment fără hotare așa cum la el vor participa atât moldoveni, cât și refugiați din Ucraina găzduiți la Soroca, dar și șase reprezentanți ai  organizației Stichting Hart voor de Oogst din Olanda. Eveniment fără vârste așa cum la el sunt invitați copii, adulți și vârstnici.

            Pe parcursul întregii zile vor fi organizate diferite întâlniri de grup și individuale, vizite la domiciliu, mai multe discuții private cu privire la necesitățile persoanelor invitate la  acest eveniment.

            Iar la finele zilei, Evenimentul va continua începând cu ora 16.30 la restaurantul Soroca,  unde jocurile, muzica, dansul și diferite  bucate gustoase din Olanda și Moldova vor fi oferite participanților de către voluntarii  Asociației Obștești Soarta și organizației Stichting Hart voor de Oogst din Olanda.

            Cât copiii vor participa la diferite jocuri, cei maturi vor pregăti împreună cu oaspeții din Olanda cel mai gustos tort tipic olandez cu diferite ingrediente aduse din Olanda.

            Si desigur ansamblul TRIO VATRA NEAMULUI ne va încânta inimile cu frumoasele sale melodii... Iar alte surprize vor fi organizate de către soroceni.

            Fiecare participant va primi o mică amintire de la oaspeții din Olanda, iar 42 de copii vor primi ghiozdane cu rechezite școlare.

           

            Mulțumim mult celor care astăzi vor fi alături de noi...

            Mulțumim mult Preasfințitului Ioan, Episcopului de Soroca pentru suport în organizarea acestui eveniment.

Pentru detalii:

Asea Railean,

Director Executiv

Asociația Obștească SOARTA