Centrul Regional de Dezvoltare Comunitară - instituție gazdă a activității de voluntariat!



IMGÎn anul 2023, A. O. Centrul Regional de Dezvoltare Comunitară a primit certificat din partea Ministerului Educației și Cercetării al Republicii Moldova care atestă statutul organizației de gazdă a activității de voluntariat. Acest moment marchează o etapă importantă în evoluția organizației.

Este un succes că la moment, avem alături de noi 6 voluntare ambițioase și dornice de a contribuie la realizarea misiunii noastre de a aduce schimbări semnificative în societate.

Împreună cu voluntarele organizației, inițiativele implementate ajung să aibă un impact sporit. Comunitatea asociației este recunoscătoare efortului pe care acestea îl depun în sprijinul entității noastre.

Ne angajăm să continuăm să oferim un mediu sigur, susținător și inspirațional pentru voluntare și să le oferim oportunități de dezvoltare personală și profesională în cadrul activităților noastre.

Pentru a afla mai multe informații despre activitățile noastre de voluntariat vă încurajăm să urmăriți pagina noastră de Facebook: Centrul Regional de Dezvoltare Comunitară