A.O. C.R.D.C invită agenții economici interesați, să participe la procedura de achiziție a echipamentului IT



Sale

ANUNȚ de achiziții privinind procurarea de echipament IT.

Obiectul achiziției: Laptop (geantă laptop, mouse USB optic).

Sursa alocației: A.O. Centrul Regional de Dezvoltare Comunitară implementează inițiativa „Promovarea serviciilor de tineret și educație non-formală din regiunea Cahul”. Inițiativa este finanțată de Ministerul Federal German pentru Cooperare Economică și Dezvoltare (BMZ), în cadrul proiectului regional „Consolidarea Societății Civile în țările Parteneriatului Estic. Partener al proiectului este Centrul CONTACT.

Modalități de plată: prin transfer în baza facturii fiscale.

A.O. Centrul Regional de Dezvoltare Comunitară, invită agenții economici interesați, care îi poate satisface necesitățile, să participe la procedura de achiziție a echipamentului IT specificat în anunțul dat: https://docs.google.com/file/d/1Dv2GcUruzuxmub1xt8GsEN8vhK9smOx9/edit?usp=docslist_api&filetype=msword

Pentru a participa la concursul de achiziție agenții economici trebuie să depună dosarele de participare care vor conține următoarele documente:

-Oferta de preț confirmată prin aplicarea semnăturii și ștampilei participantului, cu indicarea caracteristicilor produselor propuse, cantitatea, prețul unitar și suma totală per ofertă.

-Copia certificatului/deciziei de înregistrare a întreprinderii/extras din registrul de stat al persoanelor juridice, confirmată prin aplicarea semnăturii și ștampilei participantului.

-Informații generale despre participant, confirmate prin aplicarea semnăturii și ștampilei participantului.

Agenții economici interesați pot obține informații suplimentare la următoarele date de contact:

-Telefonul: 0789 281 42

-E-mail: asociatiacrdc@gmail.com

Numele și prenumele persoanei responsabile: Bejan Irina.

Depunerea ofertelor:

-Termenul de depunere a ofertelor: până la ora 15:00 pe data 30.04.2024

-Adresa de depunere a ofertelor: mun. Cahul, Pr. Republicii nr. 17, of. 40, Cahul MD- 3909, Republica Moldova, sau e-mail: asociatiacrdc@gmail.com

Contractarea va fi posibilă după aprobarea de către finanțator.

GIZ Moldova

Centrul Contact

#CSOEaP#BetterLifeBeyondCapitals