Accesează până la 2000 de euro, investiție nerambursabilă, pentru startupul tău



Yep!Startup Pre-Accelerator este un program ce oferă tinerilor antreprenori posibilitatea de a lucra la dezvoltarea propriului startup cu mentori din 6 țări ale lumii. Programul se desfășoară pe parcursul a 2 luni, timp în care antreprenorii sunt pregătiți pentru primul pitch în fața investitorilor, iar în final pot ridica granturi nerambursabile de până la 2000 de EURO.

În cadrul Yep!Startup Pre-Accelerator, participanții beneficiază de supervizarea și feedbackul mentorilor YEP! – top manageri din companii precum Cisco, Genesis Investment Fund, Deloitte, și fondatori de startupuri precum Axon Partners, Gravitec, Kabanchik etc. Expertiza lor are o valoare ce nu poate fi cuantificată în bani, dar influențează în mod direct creșterea afacerii.

După 2 luni de muncă asiduă în echipă, pitchul în fața investitorilor va reprezenta primul examen de maturitate a afacerii. De aici toate drumurile se deschid în lumea startup-urilor. Cele mai bune echipe vor obține acces în programul de accelerare Startup Wise Guys, partenerul YEP, unde pot fi ridicate investiții de până la 100 de mii de EURO.

Cei interesați și curajoși se pot înregistra AICI la programul Yep!Startup Pre-Accelerator.

Cine poate participa?

La program pot aplica antreprenori care vor să facă un upgrade afacerii, startupperi și echipe care dezvoltă produse inovative, freelanceri sau angajați corporativi, care lucrează la propriul produs sau serviciu.

Yep!Startup Pre-Accelerator începe pe 14 octombrie, având o durată de 8 săptămâni și se va desfășura în format hybrid: online și offline.

Deadline aplicări: 8 octombrie

Participarea la Yep!Startup Pre-Accelerator este gratuită, toate costurile fiind acoperite de finanțatori. ATENȚIE: nu percepem cotă parte din afacere.

Înregistrează-te cu echipa ta aici: https://forms.gle/gXAFg98KTBvqpFyi9

DESPRE ORGANIZATORI:

Yep!Moldova dezvoltă afaceri în etapă incipientă. În cei 5 ani de la fondare, absolvenții Yep! au atras investiții de cca 1 milion de $ și au participat la acceleratoare de TOP: Techstars și Startup Wise Guys.

Yep!Moldova a organizat 8 ediții de Pre-accelerare, 10 Hackathoane și Ideathoane, 100 de evenimente locale și internaționale, la care au participat peste 8000 de tineri și antreprenori inovativi.