Apel pentru runda a doua de înscrieri în #spațiul3! Ești tânăr/ă și dornic/ă de schimbări în comunitatea ta? Scrie-ne!



Bine ai venit în #spațiul3 – locul unde ideea ta pentru a schimba #sprebine situația tinerilor din comunitatea ta ia amploare! 

Terre des hommes Moldova și partenerii săi – Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile (România) și Centrul Parteneriat pentru Dezvoltare (Moldova) – lansează al doilea apel pentru tinerii care sunt motivați și capabili să facă o schimbare printre semeni la nivel local.  

Pe acești tineri noi îi numim #trillenials: generația de tineri implicați civic care duce al treilea sector (sectorul societății civile/sectorul civic și social) la următorul nivel.  

Deci, crezi că ești #trillenial? Ai vrea să schimbi ceva referitor la situația tinerilor din comunitatea ta, dar nu dispui de resurse să faci asta? Ai ajuns în locul potrivit! #spațiul3 este locul de învățare și explorare unde îți poți realiza ideea alături de alți tineri activi civic, dar și alături de mentori cu experiență în domeniul de ONG-uri. 

Așadar, dacă:  

  • ai între 16 și 25 de ani, spirit de inițiativă, curiozitate, dorință de mai bine și curaj, 
  • ai o echipă de lucru, 
  • ești motivat să implementezi o inițiativă comunitară  

te așteptăm în #spațiul3! 

Iată ce trebuie să faci: 

  1. Analizează Ghidul aplicatului accesând ACEST LINK
  1. Stabilește-ți ideea de inițiativă și completează dosarul de aplicare, pe care-l găsești în ghid. 
  1. Trimite dosarul la adresa de email: inna.stoian@tdh.org până la data de 15 ianuarie 2024. 

Poate chiar tu și echipa ta veți fi printre cei care vor primi și o subvenție de 1000 - 2000 EURO pentru punerea în practică a inițiativei destinate tinerilor din comunitatea ta!  

Perioada maximă de implementare a inițiativei va constitui 6 luni și proiectele se vor încheia cel târziu la 30.09.2024

Apelul de grant este lansat în cadrul proiectului „Moldova Youth Civil Society (MYCS): pentru o societate civilă de tineret mai puternică”, Introducetifinanțat de Uniunea Europeană.  

Pentru întrebări sau informații suplimentare, o puteți contacta pe Inna Stoian, coordonatoare de proiect, la adresa de email: inna.stoian@tdh.org