UPDATE - termen limită - 29 ianuarie - Dreamups angajează: Expert/ă în Managementul Organizațional



width=698

Dreamups este o organizație non-profit și non-guvernamentală cu misiunea de a ghida tinerii în dezvoltarea de startup-uri cu impact global în Republica Moldova.

Anunțăm un concurs deschis de oferte pentru selectarea unui expert/unei experte sau a unei organizații cu expertiză în domeniul managementului organizațional.

Responsabilitatea principală constă în elaborarea strategiei organizaționale pentru anul 2024 – 2026 și a planului de acțiuni până la data de 30 aprilie 2024, ora 23:59. Detaliile suplimentare vor fi discutate în cadrul interviului cu candidații selectați.

Persoana/organizația interesată de ofertă, va transmite:

  • CV-ul actualizat al candidatului/ei;
  • Conceptul strategiei şi al planului;
  • Oferta financiară pentru serviciile prestate.

Criterii de selecție:

  • Experiență relevantă în elaborarea strategiilor și a planurilor de acțiuni privind implementarea acestora. Experții trebuie să posede experiențe anterioare în proiecte sau acțiuni similare;
  • Flexibilitate și adaptabilitate: Experții ar trebui să fie capabili să se adapteze la schimbările contextuale și să abordeze provocările neașteptate în procesul de elaborare a strategiilor organizaționale;
  • Expertiză: Experții trebuie să aibă cunoștințe și abilități  solide în ceea ce privește dezvoltarea strategiilor organizaționale și strategiilor de advocacy;
  • Disponibilitate: Experții sunt disponibili să coopereze activ cu Dreamups în elaborarea strategiilor;
  • Independență politică: Experții care depun dosarul trebuie să fie independenți din punct de vedere politic, să nu fie membri sau susținători ai partidelor politice/actori implicați în politică și să nu fie implicați în activități conectate cu filiera politică.

Dosarul se transmite la adresa: hello@dreamups.md
Termen de depunere a dosarului este: 29 ianuarie, ora 23.59.

Pentru informații suplimentare, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon 068879165 sau la adresa de e-mail: victor.maritoi@dreamups.md, persoana de contact – Victor Marițoi, manager de proiect.

Aceste colaborare este realizată în cadrul proiectului „De la liceu la lider: Sprijinirea tinerilor specialiști și a viitorului în Republica Moldova prin incluziune și accesibilitate” implementat de Acceleratorul de Inovații și Antreprenoriat „Dreamups” în cadrul proiectului „MYCS: pentru o societate civilă de tineret mai puternică”, implementat de Fundația Terre des hommes – Moldova în parteneriat cu Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile (România) și Centrul Parteneriat pentru Dezvoltare (Moldova) și cofinanțat de Uniunea Europeană.