Termen Extins până la data de 17.04.2024!!! Anunț de lansare a licitației publice pentru linie completă de procesare post recoltare (batozor)



A.O. ”Centrul de dezvoltare comunitară 21” invită agenții economici interesați să depună documentația pentru participarea la licitația publică privind achiziționarea bunurilor în cadrul Programului de granturi 2023-2024 pentru susținerea și dezvoltarea  micro-clusterului ”HERBAFRUCT” parte a  proiectului Elveția-PNUD „Piețe reziliente și inclusive în Moldova”

  1. Denumirea autorității contractante: A.O. ”Centrul de Dezvoltare Comunitară 21” în calitate de Administrator al Finanțării;
  2. Obiectul achiziției: ”Linie completă de procesare post recoltare (batozor) pentru SRL ”LEMIRTO”.
  3. Sursa finanțării: Programul de granturi 2023-2024 pentru susținerea și dezvoltarea micro-clusterelor” parte a proiectului Elveția-PNUD „Piețe reziliente și inclusive în Moldova”, finanțat de Suedia.
  4. Termenii și condițiile de livrare solicitați: 90 zile calendaristice din momentul semnării contractului de execuție;
  5. Locația livrării bunurilor și serviciilor: r-nul Ungheni, comuna Valea Mare;
  6. Modul de formare a prețului: scutire de TVA cu drept de deducere (cota 0%).
  7. Oferta de preț urmează a fi formulată: în MDL sau USD după caz.
  8. Modalități de plată: prin transfer în baza facturii fiscale;
  9. Termenul de garanție:  36 luni
  10. Criteriul de evaluare: Raportul optim între prețul oferit reieșind din specificațiile solicitate şi termenul de livrare și instalare propus.
  11. Evaluarea ofertelor: Oferta cu co-raportul optimal preț-calitate din rândul ofertelor tehnice calificate.
  12. Oferta va conține specificațiile tehnice depline solicitate conform CAIETULUI DE SARCINI
  13. Pentru a participa la concursul de achiziție, agenții economici trebuie să depună dosarele de participare care vor conține următoarele documente:
  • Oferta de preț confirmată prin aplicarea semnăturii și ștampilei participantului, cu indicarea detaliată a caracteristicilor bunurilor propuse, cantitatea, prețul unitar și suma totală a ofertei cu scutire de TVA cu drept de deducere (cota TVA 0%), termenul de livrare, termenul de garanție, tranșele plăților;
  • Copia certificatului/deciziei de înregistrare a întreprinderii și extras din registrul de stat al persoanelor juridice;
  • Datele de identificare ale companiei și rechizitele bancare confirmate prin ștampila organizației și semnătura persoanei împuternicite cu administrarea entității economice;
  • Declarația aplicantului, în formă liberă, privind lipsa datoriilor la bugetul de stat în momentul depunerii documentației de participare la licitație.
  • Declarația aplicantului privind garanția ofertei și lipsa conflictului de interes (Formular 1)
  • Calendarul de implementare a proiectului, cu menționarea termenelor limită pentru fiecare etapă, confirmat prin ștampila organizației și semnătura persoanei împuternicite cu administrarea entității economice;
  • Alte documente care să demonstreze capacitatea ofertantului de executare a lucrărilor, ex: ultimul raport financiar, date de referință ale clienților care au beneficiat de serviciile companiei, certificare ISO, etc.

Informații suplimentare legate de procedura de achiziție pot fi obținute la următoarele date de contact: Telefon - 079-585-184, E-mail: centru.cdc21@gmail.com, danieladascaliuc@gmail.com, numele și prenumele persoanei responsabile: Daniela Dascaliuc

 

Modalitatea de depunere a ofertelor:

  • Termenul de depunere a ofertelor: 17.04.2024, ora 17.00.
  • Ofertele se depun Electronic la adresacdc21@gmail.com,indicându-se în subiectul mesajului „Ofertă pentru batozor” Denumirea ofertantului”.
  • Modalitatea de redactare a ofertelor: Oferta și documentele solicitate urmează a fi întocmite pe calculator, clar, fără corectări, având număr și data de ieșire, cu semnătura persoanei responsabile și aplicată ștampila companiei.
  • Modalitatea de salvare a documentației de concurs: Documentele aferente dosarului se vor transmite în format PDF ( Nu se acceptă, documente în format word, .Jpg, etc.)
  • Ofertele recepționate după data și ora limită comunicată și cele incomplete vor fi respinse fără a se da explicații.
  • Termenul de valabilitate a ofertei: min. 30 zile.

Documentația de concurs poate fi descărcată AICI