Update II: Termen Prelungit până la data de 29.04.2024! Tender de achiziții pentru pentru proiectarea, furnizarea, construcția și punerea în funcțiune Sistemului energetic independent (SEI) de 25kW



Tender de achiziții pentru pentru proiectarea, furnizarea, construcția și punerea în funcțiune Sistemului energetic independent (SEI) de 25kW

AO „AROMEDA” anunță concurs de participare la procedura de achiziție prin organizarea tenderului de achiziții pentru proiectarea, furnizarea, construcția și punerea în funcțiune Sistemului energetic independent (SEI) cu puterea  25 kW.

Achiziția se realizează în cadrul Programului de granturi 2023-2024 pentru susținerea și dezvoltarea micro-clusterelor”, parte a proiectului Elveția-PNUD „Piețe reziliente și inclusive în Moldova”, finanțat de Suedia.

Prin acest apel invităm companiile specializate în domeniul descris mai sus să expedieze oferta de preț, în corespundere cu capacitatea solicitată.

Instalarea SEI va fi realizată la adresa, orașul Nisporeni, str. Viilor nr. 121.

Darea în exploatare a parcului fotovoltaic conform legislației în vigoare, inclusiv conectarea la rețeaua existentă de energie electrică și schimbarea contoarelor de măsurare a consumului și generării.

Durata de viață a panourilor fotovoltaice urmează să fie de minimum 25 ani cu o putere inițială de minimum 90% pentru primii 12 ani și minimum o putere de 80% pentru următorii ani.

Durata de viață a invertorului va fi minimum 10 ani.

Furnizorul selectat va semna un contract de vânzare-cumpărare.

Oferta de participare la concurs trebuie să conțină cel puțin următoarele informații:

  • Date despre companie (denumirea, adresa, telefonul și persoana de contact, email);
  • Detalii despre produs și servicii conexe oferite;
  • Detalii despre termenii de garanție pentru produsele / serviciile livrate și condițiile pentru acestea;
  • Certificate de calitate și conformitate cu standardele naționale și internaționale corespunzătoare;
  • Oferta financiară, care va include prețul. Ofertantul va indica, de asemenea, disponibilitatea livrărilor cu aplicarea TVA la cota zero, la prezentarea documentelor confirmative de către contractor;
  • Termenii de livrare a produsului;
  • Termenii de instalare și mentenanță;
  • Oferta va fi datată, indicându-se perioada de valabilitate a prețului prezentat.

Dosarul de aplicare va fi transmis electronic, prin e-mail, până la data de 29 aprilie 2024 ora 12:00 AM, la următoarele adrese: vrabini.md@gmail.com  și aromeda.director@gmail.com,  cu mențiunea  „Ofertă Sistemului energetic independent Nisporeni”.  

Pentru mai multe detalii tehnice accesați CAIETUL DE SARCINI!

Intrebari pentru clarificare sau informatii aditionale le puteți expedia la adresa electronica: vrabini.md@gmail.com și aromeda.director@gmail.com

!!! Ofertele parvenite după data și ora indicată nu vor fi examinate.