Solicitare de Oferte pentru servicii de procurare și personalizare produse de vizibilitate. Proiectul USAID „Instanțe Judecătorești Model”



Solicitare de Oferte

pentru servicii de procurare și personalizare produse de vizibilitate

RFQ Nr. EJ/MCI-28-07/03

Data: 28 iulie 2022

Stimați Parteneri, 

Proiectul USAID „Instanțe Judecătorești Model”, implementat de compania Dexis Interactive Incorporated, Washington, Sucursala Chișinău (în continuare „Dexis”), își exprimă intenția de a procura produse și servicii de personalizare a produselor de vizibilitate.

Prezenta solicitare are ca scop să colecteze oferte de prețuri pentru aceste produse și servicii și să identifice cea mai bună ofertă de preț pentru încheierea unui contract.

Dacă sunteți interesați de prezenta solicitare, vă rugăm să transmiteți o ofertă de preț conform cerințelor din tabelul 1. Ofertanții sunt responsabili de respectarea cerințelor formulate de Dexis prin prezenta solicitare de ofertă, precum și pentru livrarea calitativă și în termen a produselor și serviciilor solicitate.

Oferta trebuie să conțină următoarele: 

  1. Prețurile per unitate și preț total indicate în lei moldovenești (MDL). Prețurile vor fi calculate și prezentate fără TVA (TVA 0%), completând Tabelul 1 din prezenta solicitare de oferte.
  2. Mostre de produse similare realizate de companie (fotografii cu produse similare sau machete).
  3. Oferta urmează a fi prezentată în limba română sau rusă în format electronic (semnată și scanată).
  4. Copia certificatului de înregistrare al companiei în Republica Moldova.
  5. Experiența pe piață a ofertantului de minimum 2 ani.
  6. Trei referințe sau scrisori de recomandare. Experiența de lucru cu organizații și proiecte internaționale va constitui un avantaj.

Vă rugăm să transmiteți oferta dumneavoastră până pe data de 10 august 2022, ora 18:00 (ora Moldovei) la adresa moldova@dexisonline.com cu subiectul „Servicii de procurare și personalizare a produselor de vizibilitate”. 

Pentru informații suplimentare accesați solicitarea de oferte aici.

Mulțumim!