Cerere de ofertă de prețuri pentru achiziționarea serviciilor de vânzare și livrare a fructelor



Asociația Amici dei Bambini, Moldova organizează concurs de oferte privind achiziția serviciilor de vânzare și livrare a fructelor

Cerere de ofertă de prețuri pentru achiziționarea serviciilor de vânzare și livrare a fructelor

Context: Filiala din Moldova a Asociației Amici dei Bambini este o Organizație Non-Guvernamentală care activează în Republica Moldova de mai bine de 20 ani și promovează dreptul fiecărui copil la familie, educație și timp liber.

Amici dei Bambini, Moldova implementează, în perioada martie 2022 – septembrie 2022, intervenția de răspuns la criza refugiaților din Ucraina ”COPIII PENTRU PACE” în cadrul căreia solicită oferte de prețuri pentru achiziționarea serviciilor de vânzare și livrare a fructelor.

Scopul concursului:

Scopul acestui concurs este identificarea și selectarea celei mai bune oferte pentru achiziționarea serviciilor de vânzare și livrare a fructelor cu încheierea unui contract de prestare servicii pe perioada realizării proiectului.

Sarcina tehnică:

Pentru asigurarea serviciilor de vânzare și livrare a fructelor în cadrul proiectului, contractantul solicită următoarele produse:

Denumire produs/serviciu

Preț per kg / per livrare

Banane

 

Mere

 

Livrare/zi

 

Cerințe minime de calificare:

Sunt invitați ofertanții cu cel puțin 2 ani de experiență în domeniu, cu o capacitate de livrare zilnică (7/7 zile) a fructelor la punctul vamal Palanca-Maiaki-Udobnoe (circa 60 kg per fiecare produs per zi).

Dosarul candidatului va conține : Oferta financiară (în lei MDL).
Data limită pentru depunerea dosarelor candidaților: 17 mai 2022, cu titlul mesajului Servicii de vânzare și livrare a fructelor, la adresa electronică moldova.aibi@gmail.com

Persoana de contact: Stavinschi Diana, GSM: 069328554.