Ambasadorul Școlii Paternității - Iulian Țurcanu



A.O. PRINCIPII SĂNĂTOASE are deosebita plăcere de a prezenta AMBASADORUL “ȘCOLII PATERNITĂȚII” – dnul IULIAN ȚURCANU, director "Black&White Dance Center", soț și tată iubitor a trei copii minunați: Lia, Luca și Teia!

Iulian Țurcanu reprezintă un reper inegalabil pe scena dansului modern, fiind apreciat pentru limbajul mișcărilor ce aduce în prim plan creativitatea, inovația și exprimarea trăirilor umane!

Pasiunea pentru dans şi-a descoperit-o la vârsta de 9 ani, când tatăl său şi-a manifestat dorinţa ca fiul să poată invita o fată la dans, aceasta marcându-i viaţa.

Este cel care a intrat în top 20 din cei 50 000 de dansatori la analogul emisiunii “So You Think You Can Dance”, “Танцуют всi”, din Ucraina.

Experienţa acumulată în baletul “Dansez Pentru Tine” din România l-a învăţat să tindă a fi un dansator universal, ajutându-l mult în calea spre succes. 

Și-a realizat visul prin deschiderea propriei şcoli de dans “Black&White” și este cu adevărat un Soț și Tată împlinit!

Am realizat că, implicarea în creșterea și dezvoltarea copiilor mei este o prioritate! Este un test pe care ni-l dă viața, ca să găsim în noi, nu doar iubirea pe care o simțim pentru cei apropiați, dar și responsabilitatea de a ne aprofunda integral în îngrijirea celor mici! Mă bucur că în fiecare zi alături de soție, dăm dovadă de munca în echipă, fapt ce oferă dublul siguranței și afecțiunii pentru copiii noștri!”, a remarcat Iulian Țurcanu.

Echipa #PRINCIPIISANATOASE apreciază enorm atitudinea pozitivă, implicarea și suportul acestui tânăr tătic în promovarea unei cauze nobile, orientate spre prevenirea și combaterea violenței în Republica Moldova!

“Mă simt onorată și, în același timp fericită că, în Republica Moldova mai există oameni CU SUFLET! Ne mândrim cu această nominalizare! Sincere felicitări și mulțumiri că ne sunteți alături!", Olga Cernelev, Președinte A.O. PRINCIPII SĂNĂTOASE”.

Curs online #scoalapaternitatiiCursul online “ȘCOALA PATERNITĂȚII” a fost elaborat de echipa #PRINCIPIISANATOASE cu suportul Fundației Est-Europene, din resursele financiare ale Fundației OAK: http://scoalapaternitatii.thinkific.com/