Interviu cu Nadejda Dobândă, directoarea gimnaziului ”Ion Creangă” din comuna Zîrnești, Cahul



2.2 nadejda dobinda”Educația pe primul loc”: Nadejda Dobîndă , directoarea gimnaziului ”Ion Creangă” din comuna Zîrnești, Cahul >>> https://cutt.ly/YHPzHpf

Doamna Nadejda Dobîndă este directoarea gimnaziului ”Ion Creangă” din comuna Zîrnești deja de 20 de ani. ”Cu fiecare generație trebuie de lucrat ca copii să meargă în viață fără stereotipuri de gen” ne spune dna Dobîndă.

Pe parcursul anilor a îmbinat cu succes activitatea zilnică, astăzi fiind un exemplu demn de urmat pentru fiecare fată din localitate.

Acest interviu este parte a activității „Femeia din sat” din proiectul EVA „Promovarea egalității de gen în raioanele Cahul și Ungheni”, finanțat de Uniunea Europeană ( European Union in the Republic of Moldova ) și implementat de UN Women Moldova în parteneriat cu UNICEF Moldova , în baza Parteneriatelor dintre CPD, CMT, AO Centrul CONTACT-Cahul, Institutum Virtutes Civilis și UN Women. Proiectul își propune abilitarea femeilor prin integrarea nevoilor acestora în politicile publice locale, sporirea accesului femeilor la procesul decizional local, combaterea violenței domestice împotriva femeilor și copiilor, precum și combaterea stereotipurilor de gen printre tineri și tinere, fete și băieți.

#EVAProject #ImpreunaMaiPuternici #EU4Ungheni #EU4Cahul #EU4Moldova #StrongherTogether #OrangeTheWorld #GenerationEquality