Un producător din SUA vine în vizită la Bălți. Participă la un seminar gratuit despre arta povestirii la Nortek



FB Cover Bal


 

Vineri, pe 31 martie, producătorul american Adam Sigel vine la Nortek, Bălți pentru un seminar interactiv. Adam Sigel este scenarist și producător de succes din Los Angeles, SUA. Acest eveniment este o oportunitate excelentă pentru oricine dorește să învețe mai multe despre arta povestirii și să descopere strategiile esențiale pentru a spune o poveste captivantă.

Adam Sigel este producător, scriitor și creator de scenarii din SUA, autorul serialului „Afterworld” pentru Sony TV și fost Senior Editor în echipa lui Steven Spielberg. El a venit pentru prima dată în Republica Moldova în noiembrie 2022, iar în această primăvară va reveni pentru o nouă serie de evenimente interactive la Chișinău și Cahul.

În cadrul fostei vizite în Moldova, Adam spunea „Cred că fiecare persoană se naște cu o poveste. Întrebarea este dacă poate să o spună.  

Cu exerciții practice și discuții interactive, participanții vor învăța cum să creeze, să dezvolte o poveste memorabilă și cum să construiască o experiență de neuitat pentru public.

Învață și interacționează cu un scenarist care și-a lăsat amprenta creativă asupra mai multor proiecte de la Hollywood! Evenimentul se va desfășura în limba engleză, iar traducerea în limba română va fi asigurată de un traducător profesionist.

Participarea este gratuită, cu înregistrare prealabilă. Pentru a rezerva un loc, înscrie-te aici: https://forms.gle/zSXNCPzCn72vkpoH8 


Data limită pentru înregistrare: 30 martie aprilie, ora 23:59.


Acest eveniment face parte din programul Creative Speakers, dezvoltat de către COR- Creative Industries Association în Moldova, găzduit de Nortek cu susținerea Ambasadei Statelor Unite ale Americii.