Un nou record național: a fost construit cel mai mare logo din țiglă metalică



Pe 23 iulie, în cadrul festivalului RoofArt Summer Fest, a fost stabilit un nou record național al Republicii Moldova - cel mai mare logo din țiglă metalică, suprafața căruia constituie 46,8 m2.  La eveniment au participat cei mai mari producătorii și furnizorii ai industriei creatoare de acoperișuri. 

RoofArt Summer Fest a găzduit peste 160 de participanți din toate raioanele Republicii Moldova, producători și furnizori de produse precum țiglă metalică, sisteme pluviale și accesorii de tinichigerie specifice, specialiști în domeniul construcției, directori de companii și echipe de lucru. Evenimentul vine să consolideze comunitatea de experți și să construiască relații durabile între partenerii și colegii industriei. 

Calitatea nu e reprezentată doar prin utilaje și materii prime, deși trebuie să menționez că le avem pe cele mai bune: echipamente finlandeze și metal suedez. Ea este un complex format din mai multe componente: disciplină a muncii, cultură industrială, inginerie și abordări de proiectare. Fiecare angajat din companie este o garanție a calității. De aceea investim atât de mult în oamenii noștri, în dezvoltarea lor ca specialiști în domeniul lor.” a declarat Ilarion Ursu, director RoofArt Group.

RoofArt Summer Fest s-a desfășurat pe teritoriul fabricii RoofArt, din Chișinău, iar organizatorii au avut grijă să creeze o agendă plină de activități, concursuri și competiții, care să scoată participanții din zona de confort și să stimuleze spiritul de echipă. Printre acestea fiind și construirea celui mai mare logo din țiglă metalică - un nou record național al Republicii Moldova.

 

Despre organizatori
RoofArt Moldova este cel mai mare producător și furnizor de materiale pentru construcția acoperișurilor și fațadelor, și anume: țiglă metalică, tablă cutată și în falț, sisteme pluviale și alte accesorii conexe. De 20 de ani, RoofArt inovează industria sistemelor complete pentru acoperiș, exportând produsele sale în peste 11 țări ale lumii.

 

Misiunea companiei RoofArt este aceea de a dărui comunităţii soluţii durabile pentru acoperişuri. 

Articol adaugat de: RoofArt Moldova