Expoziția “Republica Moldova Prezintă” revine la Baia Mare, România



Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova invită companiile autohtone din toate domeniile de activitate să participe în cadrul celei de-a 2-a ediție a expoziției “REPUBLICA MOLDOVA PREZINTĂ” la Baia Mare, județul Maramureș, ROMÂNIA, care se va desfășura în perioada 23 – 25 septembrie 2022, în incinta Sălii Polivalente ”Lascăr Pană”.

Participarea în cadrul evenimentului reprezintă o oportunitate unică pentru companiile care își propun promovarea produselor și serviciilor pe o piață nouă sau creșterea segmentului de piață din România. În perioadele de incertitudini, cum este și cea prin care trecem acum, amplificarea relațiilor comercial-economice a producătorilor naționali este mai mult ca oricând, obiectivul spre care tindem.

Expoziția “REPUBLICA MOLDOVA PREZINTĂ” a devenit o platformă sigură pentru asigurarea şi crearea celor mai potrivite condiții, necesare susținerii producătorilor autohtoni și promovării imaginei Republicii Moldova.

Cererile de participare vor fi acceptate până la data de 9 septembrie 2022 inclusiv. Formularele completate pot fi expediate prin e-mail: premiul_calitatii@chamber.md.

Pentru mai multe informații contactați Direcția Evenimente de Afaceri, Târguri și Expoziții a CCI a RM,
tel: (022) 23 84 10, (022) 22 15 52.