Prezentarea proiectului Bee Professional



Bee Proffesional Projent Presentation

Organizația Non Guvernamentală ”Centrul de Consultanță în Afaceri” (CCA NGO) vă invită să luați parte la Evenimentul de Prezentare  a proiectului Consolidarea apiculturii prin cooperare: BEE PROFESSIONAL,  Numărul și titlul proiectului: 00104226, Programul Uniunii Europene - Măsuri de Promovare a Încrederii, finanțat de Uniunea Europeană și Coordonat de PNUD Moldova.

Scopul principal al proiectului este de a consolida capacitățile asociațiilor de apicultori și membrilor acestora de pe ambele maluri, în vederea cooperării pentru a crește productivitatea la stup prin instruire, schimb de experiență și cooperare. Astfel, peste 50 apicultori vor fi asistați și instruiți în creșterea capacității prisăcii și tranzitarea de la stupină mica la stupină profesională.

Totodată un alt impact al proiectului, este facilitarea integrării pe orizontală și verticală în lanțul valoric în vederea participării în calitate de membri în cadrul uneia din cele mai mari cooperative din Moldova pentru creșterea valorii adăugate si comercializarea la un pret mai ridicat prin  accesarea de noi piețe.

În cadrul evenimentului vom prezenta activitățile de bază ,beneficiile pentru apicultori oferite în cadrul proiectului și vom colecta prin acest formular cei 50 de beneficiarii, deci vă îndemnăm să vă înscrieți cît mai curînd completînd formularul prezentat:

https://forms.gle/6cNHZFk7WaA9S8B49

DATA : 08 Iulie 2022

ORA : 10:00

LOCAȚIA: ON-LINE platforma ZOOM

Articol adaugat de: Elena Ciochina
Alte articole de la acest autor: