Proiectul BSB Smart Farming în Vizită la s.Cobani. r.Glodeni la Agrochim SRL



Astăzi Centrul de Consultanță în Afaceri a fost onorat să participe la evenimentul organizat de compania Agrochim , s. Cobani, raionul Drochia , pentru a face cunoștință cu Drona agricole AGR-A22 și a primi informații cu privire la caracteristicile, aspectele tehnice, utilitatea și modul de funcționare a acesteia. Andrei Panfili , fondatorul companiei Agrochim, antreprenor dar și agricultor, ne-am prezentat un master-class practic cu privire la utilizarea acestor tehnologii digitale în agricultură.

Cu toate că timpul a crea obstacole Drona și-a dovedid eficiența și stabilitatea sa de funcționare chiar și pe timp mai puțin favorabil, fiind posibilă programarea acesteia de a funcționa chiar și pe vînt puternic.

La eveniment au fost prezenți fermieri, agricultori dar și reprezentantul companiei Bosal Solutions , domnul Alexandru Casap.

Tuturor celor înregistrați în cadrul Academiei Smart Farming vă îndemnăm să ne urmăriți activ, deoarece domnul Panfili va reveni curînd în calitate de Speaker pentru următorul webinar, din seria de webinare din cadrul proiectului

„BSB Smart Farming - Pregătirea în comun a condițiilor pentru transformarea digitală în sectoarele agricole și conexe din zona bazinului Mării Negre”

Mulțumim pentru această experiență inedită!


BSB Smart Farmingviber image 2022 05 18 17 50 30 965

Articol adaugat de: Elena Ciochina
Alte articole de la acest autor: