Servicii de consultanță juridică și psihologică gratuiteConsultații Juridice și Psihologice gratuite 

 

Anul 2020 a fost unul specific pentru fiecare dintre noi, afectând atât starea de sănătate mentală a multora dintre semenii noștri, cât și cauzând alte inconveniente în celelalte aspecte ale vieții.

 

În acest sens, Consiliul Național al Tineretului din Moldova a lansat serviciul de acordare a asistenței Juridice și Psihologice GRATUITE pentru tinerii care s-au pomenit față în față cu astfel de provocări, în cadrul proiectului “Justiție pentru TINEri”.

 

Consultațiile se acordă atât în regim online cât și offline, în dependență de solicitările beneficiarilor, sunt complet confidențiale și la doar un click distanță. 

 

În cadrul proiectului am avut numeroase solicitări ce țin de aspectul psihologic din partea mai multor tineri care acuzau stări de anxietate, lipsa de interes față de activitățile zilnice, incapacitatea de a se organiza pentru a fi eficienți și a obține rezultatele propuse, dar și relațiile problematice cu cei din jur. 

 

De asemenea, în adresa experților proiectului au parvenit și cereri de asistență juridică privind problemele ce țin de locul de muncă, educația de calitate și, iarăși, aspectul familial.

 

Prin intermediul acestor consultații, Consiliul Național al Tineretului din Moldova își propune să fie mai aproape de tinerii țării, oferindu-le susținerea psihologică și juridică necesară pentru a depăși fricile, provocările și nedreptățile apărute.

 

Dacă ai nevoie de suport juridic sau psihologic și ți-ai dori să consulți un expert GRATUIT și absolut confidențial, te îndemnăm să soliciți o consultație aici sau să ne contactezi în felul următor:

 

# Servicii psiholog – cntm.psihologie@gmail.com 
# Servici jurist – cntm.justitie@gmail.com 
# Tel de contact: +373 60 643 035


*** Această activitate este un cadou al Guvernului Statelor Unite și este organizată de „Consiliul Național al Tineretului din Moldova” în cadrul programului de granturi „Maratonul Justiției ediția a II-a”, implementat de către INVENTO, cu sprijinul Departamentului de Stat al SUA, Biroului Internațional de Asistență în Combaterea Traficului de Droguri și Aplicare a Legii, prin intermediul Freedom House în Moldova.