„Poliția Comunitară” – o rubrică nouă în grila postului RADIOVISION



Alianța INFONET implementează proiectul „Analiza accesibilității fizice și informaționale a sectoarelor de poliție din perspectiva comunității persoanelor cu dizabilități”. Scopul proiectului este să contribuie la evaluarea Strategiei de dezvoltare a Poliției pentru anii 2016-2020 din perspectiva accesibilității fizice a sectoarelor de poliție și a accesibilității informaționale pentru diferite categorii de persoane cu dizabilități.

În cadrul proiectului au fost realizate o serie de interviuri cu reprezentanții poliției implicați în procesele de reformare: membri ai echipei manageriale și polițiști de sector, dar și reprezentanți din societatea civilă care monitorizează aceste procese.

Materialele au fost înregistrate în incinta studioului Centrului Național de Informare și Reabilitate a Asociației Nevăzătorilor din Moldova, dar și în incinta unor inspectorate și sectoare de poliție.

Ciclul de emisiuni poate fi audiat în cadrul rubricii „Poliția Comunitară”, care este difuzată la RADIOVISION – post de radio on-line al comunității persoanelor cu dizabilități (http://radiovision.ucoz.net/) sau pe platforma YouTube:

Acces Politie nr.2 foto

Proiectul „Analiza accesibilității fizice și informaționale a sectoarelor de poliție din perspectiva comunității persoanelor cu dizabilități” este implementat de către Alianța INFONET, în parteneriat cu Asociația Surzilor din Republica Moldova, Asociația „MOTIVAȚIE” din Moldova, Clinica Juridică Universitară din Bălți, RADIOVISION și Centrul Național de Informare și Reabilitarea a Asociației Nevăzătorilor din Moldova.

Pentru informații suplimentare: Victor Koroli, Director Proiect, +373 69252453, vkoroli@gmail.com

Acest proiect  este implementat cu ajutorul Asociației Promo-LEX și cu sprijinul financiar al Uniunii Europene. Opiniile exprimate sunt este responsabilitatea exclusivă a organizatorilor și participanților și nu reflectă neapărat poziția Asociației Promo-LEX și a Uniunii Europene.