Avertizare
  • JUser: :_load: Imposibil de încărcat utilizatorul cu ID: 130

MASA ROTUNDĂ - SOCITATEA CIVILĂ ŞI LEGEA PARTENERIATULUI PUBLIC PRIVAT



SOCITATEA CIVILĂ ŞI LEGEA PARTENERIATULUI PUBLIC PRIVAT

JOI, 15 IULIE, 2010, 10:00 – 12:30

Centrul CONTACT, str. Bucureşti 83, Chişinău

În această perioadă dificilă autorităţile publice sunt în căutarea investiţiilor şi surselor financiare, materiale şi umane pentru îmbunătăţirea calităţii serviciilor sociale. În acelaşi timp societatea civilă şi alți subiecți ai sectorului privat de asemenea încearcă să identifice soluţii pentru problemele din domeniul social. Oferă Parteneriatul Public Privat (PPP)  un mecanism eficient de cooperare si consolidare  a eforturilor ambelor parți?  Care ar  fi contribuţia societăţii civile la un astfel de parteneriat ce ar asigura o participare mai plenară la soluționarea problemelor sociale cu care se confruntă cetățenii R. Moldova?

Acestea şi multe alte întrebări vor fi discutate în cadrul mesei rotunde care va avea loc pe data de 15 iulie 2010. Discuţiile vor aborda întrebări legate de implementarea legii Parteneriatului Public Privat şi a oportunităţilor oferite de această lege organizaţiilor necomerciale.

Evenimentul este organizat de Centrul CONTACT în colaborare cu Academia pentru  Dezvoltare Educaţională (AED) şi cu suportul financiar a Agenţiei  Statelor Unite pentru Dezvoltare Internaționala (USAID).  Pe parcurs reprezentanţii Ministerului Economiei, Societăţii Civile şi Administraţiei Publice Locale vor discuta despre mecanismele de implementare a legii PPP şi vor încerca să identifice şi să formuleze recomandări în vederea eficientizării acestora. Bazându-se pe experienţa proprie şi pe analiza studiilor de caz, participanţii vor identifica părţile tari şi slabe, problemele de implementare ale legii PPP, vor veni cu propuneri de îmbunătăţire a legii PPP.

Pentru informaţii suplimentare despre eveniment Vă rugăm să luați legătura cu Cornelia Ciofu Centrul CONTACT la tel. 23-39-47, e-mail info@contact.md sau web  www.contact.md.

###

Masa rotundă este organizată în cadrul Programului Consolidarea Societăţii Civile din Moldova (MCSSP), un program cu o durată de trei ani implementat de Academia pentru  Dezvoltare Educaţională (AED) cu suportul financiar al Agenţiei  Statelor Unite pentru Dezvoltare Internaționala (USAID)