UN ATELIER DE COMUNICARE, ADRESAT TINERILOR, S-A DESFASURAT IN ORASUL UNGHENICentrul Regional de Resurse pentru Tineri "Faclia" din Ungheni a organizat un atelier de comunicare pentru tineri. Actiunea a fost prilejuita de Ziua Internationala a Tinerilor, care a fost consemnata la 12 august, avand genericul "A fi remarcat, a fi auzit: tinerii participa la dezvoltare", releva DECA-press.

La atelier au participat 33 de tineri si noua adulti, implicati in initiative media si comunitare la nivel regional. In cadrul actiunii, prezentarea primei reviste pentru comunicatori din Moldova "URMA ta" a constituit unul dintre reperele evenimentului de la Ungheni.

Directorul Centrului Regional de Resurse pentru Tineri, Angela Ciocarlan, a mentionat ca implicarea si curiozitatea tinerilor, exprimate in discutiile cu autorii revistei, Aurelia si Igor Guzun, despre modul in care adolescentii isi pot face remarcate si auzite mesajele au imprimat culoare si sens acestei actiuni.

Atelierul de comunicare a fost organizata la initiativa Centrului "Faclia", in cooperare cu Primaria Ungheni si Directia Raionala Ungheni Educatie, Tineret si Sport.

Source: DECA-press

 

 

telegram