Senin …la feminin



9cer 9gagDe la mesele de restaurant cu politicieni şi blogheri, la un pahar de …off-line îmi miroase a electorală, dar mai ales a politică la masculin.

Gata, întoarcem fila şi o să ne vedem în fiecare săptămână CU FETELE. O să discutăm cu fete şi femei deştepte, minunate, deosebite, în toate ipostazele feminine şi umane ale personalităţii umane. Începem să promovăm femei pe www.ladyclub.md şi puteţi să o luaţi ca o parte a mişcării feministe în R. Moldova :)

Aseară, un ceai cu jurnaliste / blogheriţe şi jurnalişti / blogheri am expus ideea aceasta şi mulţumesc pentru încurajări amicilor mei. Duminică blogheriţele (dar şi blogherii) sunt invitate la o activitate voluntariat alături de o interesantă doamnă, după o oră-două de activităţi în folosul comunităţii vom avea şi un off-line la un ceai. Vom vorbi despre succes, fericire, caritate, cum este să fii femeia din spatele unui mare bărbat, carieră şi responsabilităţi de familie, timp pentru iubire etc.

Mâine dau detalii (după ce mai sfătui cu vecina Nata Albot şi Victoria cu stilul, dar vom fi bucuroase şi de idei de Soacră Mică), mai treceţi pe aici ;)

P.S. Am mai auzit fraza aceasta, dar o redau aşa precum a formulat-o aseară Angela Aramă: „Pentru ca o femeie să reuşească trebuie să poată mai mult decât un bărbat”. Ziceţi la comentarii ce credeţi voi şi lăsaţi datele de contact pentru ca să vă invităm la primul off-line cu femei.

Foto de pe 9GAG.


Blog | Senin