Vernisajul de fotografie prin cianotipie „Semne Vii”



Ne bucurăm să vă invităm să participați la Vernisajul de fotografie prin cianotipie „Semne Vii”, care va avea loc la 29 martie 2024, ora 14:00 - 16:30, în incinta Bibliotecii municipale „B. P. Hașdeu”, Bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, nr. 148, Chișinău.

În cadrul Vernisajului de fotografie vom aduce în lumină resursele care oglindesc conectarea cu speranta, optimismul, reziliența și antifragilitatea în perioade dificile. Cele 14 fotografii și poveștile cu semnificații profunde sunt „Semne vii” ce reprezintă o „Arhivă a speranței” cu resurse susținătoare adunate de Comunitatea Femeilor care aduc PACEA prin conectare, creștere contribuție. De asemenea, vom prezenta provocările cu care se confruntă femeile în condițiile actuale și noile opțiuni pentru o viață împlinitoare. 

Vernisajul este organizat de Asociația „FĂCLIA” în cadrul proiectului „Rețeaua de sprijin pentru solidaritatea și abilitarea socio-economică a femeilor refugiate ucrainene - Centre de carieră pentru femei”, implementat de Asociația Obștească „FĂCLIA”, cu susținerea UN Women și finanțat de Fondul Femeilor pentru Pace și Asistență Umanitară.

Persoanele interesate se pot înscrie, prin completarea acestui FORMULAR 

Pentru mai multe detalii ne puteți contacta la adresa de e-mail: faclia.ungheni@gmail.com sau la numărul de telefon: 060484948.

Ne vom bucura să vă avemIntroduceti descrierea imaginii alături de noi în această experiență deosebită.