Copii de la Gimnaziul Internat Străşeni au recitat poezii de Paşti şi au cîntat pentru vizitatorii Shopping MallDova



În data de 30 martie, 2010 – În data de 22 martie, Asociaţia „Prietenii Copiilor" în parteneriat cu centrul comercial Shopping MallDova a lansat campania de sensibilizare şi colectare de fonduri „Fii alături de copiii din internate de Sfintele Sărbători de Paşti", prin organizarea unui şir de evenimente socio-culturale.

Astfel, în data de 26 martie, la parterul mall-ului a fost inaugurată o expoziţie de lucrări cu specific pascal, confecţionate de copiii din 6 internate ale Moldovei. Iar pe 27 martie, 15 copii din cadrul Gimnaziului Internat Străşeni au prezenat un program artistic de Paşti, cu cîntece şi poezii. Copiii au uimit publicul cu talentul artistic de care au dat dovadă, cu străduinţa şi sinceritatea cu care s-au pregătit de acest eveniment.

Campania a fost susţinută şi de tinerii interpreţi: Lia, Veronica Tătaru, Inga Popa, Anişoara Codreanu, Vlada Gromovenco. Actorii Teatrului „Guguţă" au prezentat publicului spectacolul „Pasărea prin limba ei piere", iar voluntarii Asociaţiei „Prietenii Copiilor" au realizat ateliere de face-painting, modelare baloane, pictura, de care au beneficiat micii vizitatori ai centrului comercial. La finele evenimentului, copii au mîncat meniuri speciale oferite de către McDonalds.

Banii colectaţi în cadrul campaniei urmeaza a fi donaţi Ludotecilor deschise în cele 6 internate din R. Moldova, pentru menţinerea activităţilor de animaţie de timp liber. Copii vor primi în dar jocuri, jucării, materiale didactice.

Organizatorii campaniei aduc sincere mulţumiri tuturor celor care au contribuit la realizarea acestui eveniment. Mulţumiri speciale pentru: centrul comercial Shopping MallDova, AllMoldova / Allfun, portalului de ştiri Unimedia, restaurantului McDonalds, administraţiei Gimnaziului Internat din Străşeni, Făleşti, Cărpineni şi Bălţi.

Pentru informaţii suplimentare, vă rugăm să contactaţi:

Victoria Morozov

Responsabil relaţii cu publicul

Tel.: +373 22 595931

GSM: +373 69379870

Email: victoriamorozov@mail.ru