Iarăşi despre discriminarea homosexualilor



Recent  Soacra a scris un articol dedicat relatării activităţii blogosferei  şi mass-mediei ruse care condamnă legislaţia  care a fost prea moale in a penaliza un caz regretabil de  pedofilie. Respectiv pe blog au apărut reacţii  printre care şi unul creştin…  Şi pentru că am mai scris un articol în care explic de ce  homosexualitatea nu ar trebui să fie condamnată, eu  nu pot să ignor un mesaj care instigă la violenţă  împotriva homosexualilor:

“In Chisinau la data de 27 aprilie pina la 2 martie homosexualii printre ei si pedofili vor sa faca o parada si sa ceara drepturi de la parlamentari indemnindu-i sa voteze proiectul de lege antidiscriminare in care se afla si sintagma orientare sexuala, pe baza careia ei vor putea intra in scoli la copiii nostri sa le dea lectii de toleranta si invataturi despre homosexualitate,daca tacem si nu intreprindem nimic pentru ai opri acum, cit inca legea e de partea noastra,vom ajunge ca femeia din Rusia sa cautam ajutor la altii cind singuri am stat nepasatori. :-(

Ah da, ăsta e un iubit argument al  homofobilor (creştini sau nu) : “Dacă permitem homosexualilor să aibă drepturi, de ce nu şi pedofililor, zoofililor, necrologilor, etc” . Well, se pare că aceşti oameni nu înţeleg deosebirea dintre homosexuali şi perversiunile sexuale precum pedofilia, şi pentru că m-am săturat să explic asta fiecăruia în parte, o explic mai jos:

 

Homo şi heterosexualii fac sex cu persoane mature, conştiente de responsabilităţile, consecinţele şi practicile sexuale aplicate  cu acordul si intelegerea mutuală a partenerilor.  Alte practici sexuale neordinare nu sunt condamnabile atât timp cât o persoană sau mai multe nu suferă direct  de la vreo acţiune sau consecinţă a sexului  aplicat fără acordul lor . De altfel , e viol sau agresiune fizică, indiferent de orientare şi asta se penalizeaza conform legii.

Pe când pedofilia constă in sex cu copii care nu conştientizează ceea ce li se face, plus sunt abuzaţi, înfricoşaţi, ameninţaţi că vor fi maltrataţi dacă povestesc ce li se face, le sunt create traume psihologice şi fizice ca consecinţă a violului; celelalte perversiuni sexuale se definesc la fel, doar că avem animale, corpuri, etc, care la fel nu se pot apara în niciun fel sau nu  au dat acordul pentru această activitate sexuală. … Iata de ce pedofilia , în comparaţie cu homosexualitatea,  e condamnabilă prin simpla existenta a sa!

Alt argument iubit e “dar ce va fi cu copii noştri dacă îi lăsăm cu ei?” . Păi iată cum stă treaba:

O persoană matură, inteligentă , indiferent de orientarea sa sexuală, nu va abuza de cineva (copil sau matur) doar pentru a îşi satisface necesităţile sexuale. De altfel e manipulare şi viol/agresiune fizică pentru că nu există acord comun. Acest fenomen este penalizat prin lege.

Abordarea unei persoane nu e condamnabilă prin simplul fapt că “nu e ca toţi”, căci atunci ar fi necesar să băgăm la puşcărie pe toţi acei heterosexuali care fac primul pas într-o relaţie. (-;

Capacităţile intelectuale şi profesionale nu au nicio corespondenţă cu orientarera sexuală. Atât timp cât fiecare persoană urmează obligaţiile şi respectă etica profesională, nu e cazul de a limita sau anula dreptul la muncă.  De altfel, acestei persoane îi este constrâns un drept constituţional, ceea ce îi oferă dreptul de a condamna, inclusiv prin judecată,  acele persoane/organizaţii ce îl descalifică pe baza discriminarea bazată pe criteriul preferinţei sexuale.

Aşa că , dragi homofobi, gândiţi încă o dată ce vorbiţi, demonstraţi că  “Dzeu e iubire” şi că urmaţi sfaturile biblice, inclusiv şi “Iubeşte-ţi aproapele tău precum pe sine însuşi”  . Oamenii sunt buni şi se comportă respectuos atât timp cât îi consideri oameni indiferent ceea fac in dormitor. :minte:

PS. Pentru toţi acei homofobi care luptă împotriva avorturilor, gândiţi, ce aţi face dacă aţi afla că copilul vostru va deveni homosexual? Oare de care principiu cică u “moral” v-aţi dezice?  :daaa:



Ceziceu