American Councils Moldova anunță deschiderea noului sediu la Chișinău



Consiliile Americane pentru Educație Internațională Moldova a anunțat deschiderea noului său birou în inima Chișinăului pe 5 mai 2023. AC Moldova este o organizație non-profit și oferă oportunități de educație internațională studenților, profesorilor și profesioniștilor din întreaga lume. din 1974, iar în Moldova, sprijină comunitatea din 1993, facilitând schimburile interculturale și oferind oportunități de creștere și dezvoltare profesională.

Noua locație de birouri, la Eminescu 41/1 din Chișinău, este proiectată cu caracteristici moderne și spațioase, care oferă un mediu confortabil și primitor atât pentru personal, parteneri, cât și pentru vizitatori. Biroul este ușor accesibil cu transportul public sau cu mașina, fiind convenabil pentru cei care doresc să participe la ceremonia de deschidere. Ceremonia va începe la ora 10:00 și va include prezentări despre programele AC Moldova, inclusiv Programul pentru elevii din Moldova - FLEX, Programul de burse profesionale - PFP, EducationUSA, Centrul de limbi americane - ALC, Open World și Moldova Reconnect. Prezentările își propun să ofere participanților informații valoroase despre cum să participe la aceste programe.

„Marea deschidere a noii noastre locații de birouri este o ocazie importantă pentru American Councils Moldova”, a declarat directorul de țară AC Moldova, Chris Flowers. „Suntem încântați să prezentăm noul nostru spațiu și să continuăm să oferim oportunități excepționale de educație internațională comunității moldovenești”.

Ceremonia de deschidere se va desfășura până la ora 15:00, iar oaspeții vor avea ocazia să cunoască echipa AC Moldova. Cei care doresc să participe sunt încurajați să răspundă până pe 3 mai pentru a-și confirma participarea completând acest formular: https://forms.office.com/r/RWYQT0KEch

Pentru mai multe informații, vă rugăm să contactați persoana responsabilă de relațiile cu publicul - Daniela Butnaru prin telefon la +373 69972132 sau e-mail la dbutnaru@americancouncils.org.

Articol adaugat de: Daniela Vekvert