Abilitarea profesională a coordonatorilor de voluntari din Chișinău



256097078 549127232798550 7955641932385006183 nÎn data de 06-07 noiembrie 2021, a avut loc ultimul modul de instruire la tema: Planificarea și proiectarea activității de voluntariat, realizat în cadrul proiectului Abilitarea profesională a coordonatorilor de voluntari din Chișinău 2021. Implementatori ai activităților sunt Asociația pentru Inovare, Educație și Dezvoltarea Tinerilor, în parteneriat cu MilleniuM Training and Development Institute, fiind finanțați din cadrul „Programului municipal de granturi pentru organizații de tineret și grupuri de inițiativă din mun. Chișinău”, lansat de către Direcția Generală Educație, Tineret și Sport a Consiliului municipal Chișinău și Centrul Municipal de Tineret Chișinău.

🎯Atelierul a avut drept scop de a motiva și sprijini coordonatorii de voluntari din cadrul Instituțiilor Gazdă a Activității de Voluntariat în completarea documentației ce vizează lucrul în domeniu, precum și procesul de proiectare al activității de voluntariat.

Cel mai important moment discutat la seminar a reflectat ultimele întrebări cu privire la întocmirea și completarea actelor pentru obținerea statutului de instituție gazdă și completării dosarului voluntarilor în carul organizației, precum și prevederile legislative pentru întocmirea contractului de voluntariat.

La final participanții au primit un certificat de participare, care confirmă cunoștințele noi acumulate dar și emoții pozitive, iar cel mai important lucru au primit câte un set de 3 jocuri de masă în dar, pentru lucru cu tinerii.

AIED aduce sincere mulțumiri donatorilor: Direcției Generale Educație, Tineret și Sport a Consiliului municipal Chișinău și Centrul Municipal de Tineret Chișinău, precum și MilleniuM Training and Development Institute, pentru încredere și suportul acordat în implementarea programului de grant.

Urmăriți în continuare pagina noastră pentru a vedea ce alte activități pregătim. Fii cu 👀 pe noi!