Pe 16, 17 și 18 decembrie, revista NATURA îți oferă prețuri reduse la abonamente pentru un an înainte!



Logo Natura removebg preview

 

Cineva a încercat să definească ecologia ca pe o tulburătoare poveste de dragoste dintre om şi natură. După ce Planeta, casa noastră comună, a ajuns să se sufoce de deșeuri, omul a început să privească natura cu alți ochi. Mulți tineri au ales să îmbrățișeze crezul ecologiștilor – un om curat, într-o țară curată, într-o lume curată.

 

NATURA este una dintre puținele reviste care se preocupă de mediul înconjurător, turism și ecologie, apără natura și se află neîntrerupt, de 30 de ani, pe piaţa mediatică din Republica Moldova. Revista NATURA apare lunar, în 16-24 de pagini color, iar între timp a devenit accesibilă și în format online.

Ce îi face pe tineri să citească NATURA?

Directorul revistei, Alecu Reniţă, un renumit apărător al naturii, este cunoscut și ca un ilustru fotograf al celor mai frumoase locuri din Basarabia, iar rubrica „Descoperă Moldova”, rămâne a fi, de-a lungul anilor, cea mai populară printre cititorii de toate vârstele.

Despre secretele păsărilor scrie cu multă pasiune Silvia Ursul, iar problemele de mediu și implicarea elevilor în protecția mediului înconjurător sunt oglindite de Lilia Curchi și Elena Scobioală. Aspiraţiile tinerilor sunt surprinse de către penița Silviei Strătilă, iar eseista Doina Dabija aduce în spațiul public frământările sufletului uman. Mircea Mitrofan descrie călătoriile prin locurile mirifice din România, iar Sorenela Reniţă invită cititorii să parcurgă împreună străzile celor mai frumoase oraşe ale lumii.

Important!!! Până în 24 decembrie 2020, redacţia organizează un concurs destinat persoanelor care se vor abona la NATURA pentru anul 2021. Prin tragere la sorţi vor fi acordate premii personalizate, iar şcolile şi alte instituţii care vor perfecta 100 de abonamente, vor primi o expoziţie fotografică permanentă realizată de către directorul revistei, Alecu Reniţă.

Sistemul de abonare la revista NATURA este cât se poate de simplu. Nu mai este nevoie să te deplasezi la oficiul poştal – ai posibilitatea să te abonezi de acasă, iar procesul durează cel mult 5 minute. Prin opțiunea abonamentelor electronice (PDF), revista NATURA poate ajunge la dumneavoastră repede nu doar în orice colţ al Republicii Moldova, ci și pe toate meridianele globului pământesc.

Prețul revistei este foarte accesibil – doar 6 lei (MDL)/lună pentru varianta tipărită şi 5 lei (MDL)/lună pentru varianta electronică, costul anual al abonamentului (versiunea tipărită) fiind de 72 de lei, varianta electronică (PDF) – 60 de lei.

De Zilele Abonatului (16, 17, 18 decembrie) prețul pentru versiunea tipărită este de 60 lei, iar pentru versiunea PDF– 48 lei. Detalii referitoare la abonare și alte informații utile găsiți pe:  www.natura.md/abonare.

Articol adaugat de: Sorenela Reniţă