Gala de premiere a celor mai bune proiecte Erasmus+ Tineret și Corpul European de Solidaritate!



Institutul de Instruire în Dezvoltare "MilleniuM" și Info Centrul în Moldova invită organizațiile de tineret și tinerii să participe la lala de premiere a celor mai bune proiecte Erasmus+ Tineret și Corpul European de Solidaritate!

Invităm 👇

👉 organizațiie de tineret din Moldova, care au implementat proiecte Erasmus+Tineret și/sau ESC, precum și

👉 tinerii care și-au desfășurat activitatea de voluntariat într-o tață din Europa în cadrul programului Corpul European de Solidaritate (ESC),

👉 tineri din străinătate care și-au desfășurat activitatea de voluntariat în Republica Moldova în cadrul programului Corpul European de Solidaritate (ESC)

să participe la Gala de primere a proiectelor Erasmus+ Tineret și Corpul European de Solidaritate pentru a recunoaște public rezultatele și impactul proiectelor europene de mobilitate a tinerilor și a lucrătorilor de tineret implementate de către organizațiile de tineret din Moldova. Vor fi premiate cele mai bune proiecte!

 

Astfel, dacă esti tânăr care ai avut-o expriență de voluntariat internațional (ESC) sau organizația ta a organizat proiecte Erasmus + Tineret atunci te invităm să aplici la Concurs până pe data de 10 decembrie 2020 ora 23:59.

Vezi care sunt secțiunile și criteriile de aplicare accesând link-ul https://bit.ly/38WXnu9. Tot aici găsești regulamentul și formularele de aplicare pentru fiecare secțiune.

Gala este organizată cu ocazia finisării programelor Europene de mobilitate Erasmus+ Tineret (2014-2020) și Corupul European de Solidaritate (2017-2020) precum și Aniversarea a 20 de ani de activitate a Institutului de Instruire în Dezvoltare "MilleniuM".