O inițiativă frumoasă, care prinde viață ACASĂ la Cahul



Practicarea sportului este vitală pentru o viață sănătoasă și viitorul prosper al unei comunități. Acesta este mesajul transmis de Asociația Băștinașilor ”Cahulenii reUniți” din mun. Cahul, care au lansat recent prima campanie de colectare de fonduri.

Intitulată „O inițiativă frumoasă, care prinde viață ACASĂ la Cahul”, campania are drept scop să aducă tenisul de masă în parcul orașului și sectoarele acestuia. Iar, odată instalate mesele de tenis, Asociația Băștinașilor ”Cahulenii reUniți”  te invită și la o competiție de tenis de masă cu premii garantate!

Partenerii acestui proiect sunt Primăria municipiului Cahul, AO Perspectiva, AO MOLDOX și desigur, cahulenii de pretutindeni.

Până la încheierea campaniei de colectare mai sunt 27 de zile, așa că nu ezita să te alături ACUM acestui proiect și ÎMPREUNĂ vom reuși să aducem tenisul de masă în municipiul Cahul.

Pentru a fi parte a acestei inițiative, accesează link-ul unde poți dona și, vă asigurăm că,  faptele bune ne reUnesc - https://sprijina.md/campaign/mese-de-tenis-in-mun-cahul-sustine-proiectul-printr-o-donatie

Mai multe detalii despre Asociație și proiect găsiți pe pagina lor de Facebook. Iar dacă vreți să fiți la curent cu tot ce se petrece la Cahul, dați-le un like și fiți mai aproape de „Capitala de Sud” a țării: https://www.facebook.com/CahuleniireUniti

O inițiativă frumoasă, care prinde viață ACASĂ la Cahul

Articol adaugat de: Voicu Alina