Rezultatele privind selectarea inițiativelor civice vor fi anunțate mai târziu



Echipa proiectului „Actorii societății civile – promotori ai schimbării în țările Caucazului de Sud și Republica Moldova” își exprimă admirația pentru interesul și entuziasmul inițiativelor civice și mișcărilor sociale, care au depus formularele în cadrul apelului de participare lansat în luna iunie 2020.

Membrii echipei informează că, după recepționarea a 60 de aplicații, este necesară prelungirea perioadei de examinare a acestora, din cauza volumului mare de lucru. Procesul de selectare a inițiativelor civice și mișcărilor sociale va dura mai mult decât era preconizat inițial, iar rezultatele vor fi anunțate la 15 august 2020.

„Actorii societății civile – promotori ai schimbării în țările Caucazului de Sud și Republica Moldova” este un proiect regional, finanțat de Uniunea Europeană și implementat de People in Need. Echipa proiectului își propune să susțină organizațiile societății civile recent înființate pentru a-și determina calea pe care vor să o parcurgă și rolul pe care vor să și-l asume în societate.

Inițiativele civice selectate în cadrul proiectului vor participa la instruiri, activități de mentorat și vizite de studiu, vor crea sau consolida conexiunile cu susținătorii și voluntarii lor, vor colabora cu grupuri civice similare din țară și de peste hotare, vor fi ghidate să-și elaboreze strategia de dezvoltare și vor beneficia de oportunități de finanțare, în concordanță cu obiectivele strategice ale fiecărui grup de inițiativă civică, implicat în proiect.

Activitățile proiectului se vor desfășura în perioada anilor 2020 – 2022.

*****

Acest material apare cu susținerea financiară a Uniunii Europene. Conținutul acestuia ține doar de responsabilitatea People in Need Moldova și nu reflectă neapărat viziunea Uniunii Europene.

Logo Rom UE si PIN vertical