CMEIC - atelier de planificare strategica



Recent, in incinta BiblioAtelier_CMEICtecii Publice Orasenesti "Vasile Alecsandri" din Telenesti s-a desfasurat atelierul de planificare strategica a Centrului Multifunctional de Educatie, Instruire si Cultura. Membrii Asociatiei Obstesti Centrul Multifunctional de Educatie, Instruire si Cultura, asistati de un expert national, au definitivat misiunea organizatiei si-au discutat despre rolul important pe care il joaca biblioteca intr-o societate in care autenticile valori au fost marginalizate si unde trebuie re-cladita axa de valori. Au fost identificate viziunile, directiile strategice de dezvoltare si a fost elaborat un plan de actiuni.
De asemenea, a fost subliniata importanta parteneriatelor locale, nationale, internationale si a fost configurata gama de servicii prestate deja, sau care vor fi initiate in perioada imediat urmatoare.
Centrul Multifunctional de Educatie, Instruire si Cultura
isi propune sa contribuie la dezvoltarea mediului socio-cultural din raionul Teleneşti prin servicii de informare, instruire şi educaţie pentu a îmbunătăţi calitatea vieţii.
CMEIC a fost selectata alaturi alte 10 organizatii, in cadrul unui concurs deschis la care au participat 73 de ONG-uri, in calitate de beneficiar al proiectului “Consolidarea sectorului neguvernamental in Moldova”.
Proiectul este gestionat de Programul Societate Civila al Fundatiei Soros-Moldova si finanţat de Agentia Suedeza pentru Dezvoltare şi Cooperare Internationala (Sida).