Lansarea proiectului „Mobilizare pentru Monitorizare”



Asociația pentru Drepturile Omului Lex XXI a lansat proiectul „Mobilizare pentru Monitorizare”. Reprezentanții asociației își propun să adune mai mulți activiști civici și ONG-uri din municipiul Bălți și raionul Sângerei cu scopul de a-i implica în monitorizarea utilizării banilor publici şi participarea în procesul guvernării.

Pe parcursul celor 12 luni de implementare a proiectului, urmează a fi realizate o serie de activități: ateliere de lucru pentru a dezvolta abilități participanților în monitorizarea utilizării banilor publici, mese rotunde cu participarea reprezentanților autorităților publice locale, elaborarea unor materiale analitice, privind utilizarea neeficientă a mijloacelor financiare bugetare în administrarea patrimoniului, cât și analizarea acestora cu experți în domeniu.

Proiectul „Mobilizare pentru Monitorizare” va fi realizat cu sprijinul financiar acordat de către Fundația „Reprezentanța Fundației Konrad Adenauer” în Republica Moldova din resursele oferite de Uniunea Europeană și Ministerul Federal de Cooperare Economică și Dezvoltare al Germaniei.

Urmăriți pagina de facebook a asociației https://www.facebook.com/adolexadolex/ pentru a fi la curent cu etapele proiectului.