09.09.09 – TDV sarbatoreste 12 ani de activitate!



sigla tdvAsociatia „Tinerii pentru dreptul la viata” (TDV) la aniversarea de 12 ani de activitate multumeste tuturor constituentilor pentru sustinerea permanenta acordata in realizarea misiunii organizatiei.

TDV la cei 12 ani de activitate a ajuns o organizatie certificata de Ministerul Justitiei ca institutie de utilitate publica, activa in domeniul voluntariat si educatiei pentru sanatate.

Pe parcursul anilor, TDV a fost apreciat in activitatea sa drept organizatia care a promovat cel mai durabil si lucrativ parteneriat in promovarea si apararea drepturilor omului (anul 2008, premiu oferit de ONU) si adunat un sir de alte distinctii in domeniul tineret si sanatate din partea Fondului Natiunilor Unite pentru SIDA, Fondului Natiunilor Unite pentru Populatie, IDIS "Viitorul" etc.

In activitatile sale, TDV a implicat parteneri din partea institutiilor publice (Parlament, Guvern, Primarie) precum si din partea sectorului asociativ. In prezent TDV este organizatie membra a:
  • Consiliului National al Tineretului din Moldova, avand in Biroul Executiv CNTM cate un reprezentant permanent din 2000.
  • Retelei Organizatiilor din Domeniul HIV/SIDA si Narcomaniei (Retea SIDA).
  • Coalitiei ONG de promovare a politicilor de control asupra tutunului.
  • Coalitiei pentru promovarea legii si activitatilor de voluntariat, mentinind din august 2006 Secretariatul Coalitiei si reusind in aceasta calitate sa implice in activitati de voluntariat chiar si cei mai cunoscuti politicieni, jurnalisti si profesionisti din show-bussines.
Suntem siguri ca acesti 12 ani de experienta vor fortifica in continuare capacitatea organizatiei de a raspunde la nevoile tinerilor si de-a forma pe plan national un cadu legal in domeniul voluntariat care sa fie dat exemplu la nivel international.

Cu multumiri si recunostinta pentru toti partenerii, donatorii si ex-actualii voluntari TDV,

Eduard Mihalas, Director Executiv si TOATA Echipa TDV.
Tel.: +373 22 567 551; fax: +373 22 567 489
GSM: +373 69 80 76 92
E-mail: tdv_secretariat@yahoo.com
Blog: www.tdvmoldova.wordpress.com