Cum să mă protejez de corupţie



În perioada 21-27 august curent, la tabăra "Sadova" din raionul Călăraşi, a avut loc seminarul "Cum să mă protejez de corupţie”. Participanţii – voluntari ai ONG „Terra-1530” (membru Alianţa Anticorupţie) – au avut posibilitatea să facă cunoştinţă cu căile de implicare a cetăţenilor în depistarea actelor de corupţie; legislaţia din domeniu etc. Printre invitaţii speciali: avocatul Victor Strătilă, judecătorul Ion Tutunaru.

Seminarul nominalizat este o parte componentă a unui Program de Promovare a Drepturilor Omului,  administrat de redacţia publicaţiei ADEVĂRUL, APL Găleşti,  Consiliul Local al Tinerilor, ONG „Terra-1530”. Programul a demarat după declararea la 20 februarie 2009 a teritoriului comunei Găleşti, Străşeni,  „Zonă-Anticorupţie”.

Acest proiect este realizat cu suportul Reprezentanței din Moldova a Fundației Eurasia din mijloacele financiare acordate de Agenţia Suedeză pentru Dezvoltare şi Cooperare Internaţională (Sida/Asdi) şi Agenţia Statelor Unite pentru Dezvoltare Internaţională (USAID).

Pentru informaţii suplimentare – Petru Botnaru, tel. 069126480 e-mail: terra1530@gmail.com

 

 

Articol adaugat de: Petru Botnaru
Alte articole de la acest autor: