Eliberati Moldova!




Asociatia E-Civis anunta lansarea paginii web www.eliberatimoldova.eu al carei scop este de a face publice gravele incalcari ale drepturilor omului din Republica Moldova.

Este inadminsibil ca intr-o tara care se afla la granita cu Uniunea Europeana, cetatenii acesteia sa fie impiedicati sa se exprime liber, sa fie amenintati, retinuti si batuti de politie zile intregi doar pentru ca au participat la un protest sau pentru faptul ca participa
in alegeri.

Eliberatimoldova.eu este, asadar, un site care isi propune prezentarea gravelor incalcari ale drepturilor omului din Republica Moldova, a ceea ce se intampla in aceasta tara si oferirea unui spatiu de exprimare celor care lupta impotriva numeroaselor abuzuri ce au loc.

Eliberatimoldova.eu este o platforma de comunicare atat pentru cetatenii Republicii Moldova, cat si pentru cetatenii altor tari,

Care ar trebui sa constientizeze ceea ce se intampla in aceasta tara si sa actioneze, fiecare cu puterea pe care o detine, in vederea stoparii incalcarii drepturilor omului.

Eliberatimoldova.eu este un proiect al Asociatiei E-Civis, a carei misiune este de a promova valorile democratice la nivel international.

Puteti sustine aceasta initiativa afisand logo-ul eliberatimoldova.eu pe site-ul organizatiei sau pe blogul personal, contribuind astfel la campania de informare privind nerespectarea drepturilor omului in Republica Moldova.

Pentru mai multe informatii, va rugam sa ne contactati la telefon 0721 678 764 sau office@e-civis.eu, persoana de contact Ana-Maria Mosneagu, Presedinte E-Civis.