PRIMA INTALNIRE A GRUPULUI DE VOLUNTARI ECO-RAZENI



voluntar.thumbnail.jpgDuminica, 3 iunie, a avut loc prima intalnire oficiala a 11 tineri si 2 instructori din grupul de Tineri Voluntari Eco-Razeni. Intalnirea de dimineata a inceput cu cuvinte de salut si instructiuni urmate de cateva jocuri de "spargere a ghetii" si "creare a echipelor". Voluntarilor li s-au oferit informatii despre voluntariat de catre cei doi instructori care au participat timp de multi ani in calitate de voluntari in comunitatile lor.

Starea generala a intalnirii a fost foarte pozitiva si s-a creat impresia ca participantii au petrecut timpul bine. A fost si o sesiune de brainstorming care a oferit foarte multe idei utile pentru activitati de voluntariat in cadrul satului Razeni. Mai departe voluntarii au studiat istoriile de succes ale altor voluntari din Moldova. Din aceste studii ei au obtinut atat motivatie cat si o intelegere generala privitor la implementarea ideilor lor.

Spre sfarsitul intalnirii voluntarii pareau entuziasmati si gata sa solutioneze unele din problemele pe care le-au identificat in comunitatile lor. Speram ca activitatile lor vor inspira si alte persoane sa preia initiativa de a lucra spre binele public.

Sursa: http://ecorazeni.wordpress.com