„Împărțit la doi”: Apartenența la gen – cât de mult ne diferențiază?



De la naștere, fiecare dintre noi dobândește o apartenență la un sex biologic, care ulterior ne ghidează formarea personală și chiar cea profesională. Tot în funcție de sexul biologic, familia, iar mai apoi societatea, au anumite așteptări de la noi. Cât de diferiți sunt femeile și bărbații și în ce constau diferențele de gen, aflați din noul episod al emisiunii „Împărțit la doi”.

Vă reamintim că, începând cu luna aprilie, CJI realizează ciclul de emisiuni „Împărțit la doi”, prin intermediul căruia își propune să aducă în atenția publicului larg multiple aspecte ale problematicii de gen și să prezinte modele pozitive de implicare a femeilor și bărbaților în diverse sfere ale vieții. Toate emisiunile realizate până acum pot fi  găsite pe portalul CJI, www.moldova-azi.md, la rubrica Emisiuni.

Emisiunile „Împărțit la doi” sunt realizate în cadrul Campaniei „Presa echilibrează genul!” implementată de Centrul pentru Jurnalism Independent cu sprijinul financiar al Agenției Suedeze pentru Dezvoltare și Cooperare Internațională, prin intermediul Ambasadei Suediei la Chișinău.