Autumn Movie Night



Și-n această toamnă Fondul pentru Tineri Ungheni a continuat frumoasa tradiție de a  face weekend-urile mai frumoase, mai pline de farmec și suspans unghenenilor. Și la această seară de proiecție de film le-au fost alături și i-au uimit prin faptul că au  acceptat în număr mare să vină. Din această cauză a apărut o mică problemă organizatorică și alții au fost nevoiți să stea și la podele. „Prin acest gest unghenenii au dovedit încă o dată că vor o comunitate mai dezvoltată și mai frumoasă” ne spune Ariana Vlas, membru FpTU. 

Filmul „Sinister 2”, ales de voluntarii de la Fondul pentru Tineri Ungeni într-un fel a fost o anticipare a Halloween-ului, care uite, uite ne bate la ușă. „Sinister 2” e Un film de groază de producție americană și este continuarea filmului Sinister din 2012. Premiera filmului a avut loc în România la 21 august 2015.  

După proiecția horror-ului care a reușit să impună o atmosferă sinistră au decis să facă și un mic party, pentru a mai diminua din atmosfera lugubră a filmului. 

,,Evenimentul a fost foarte interesant, mai des trebuie să fie organizate astfel de evenimente. Și petrecerea după a fost interesantă" ne spune Paul Chirilovici, participant la Autumn Movie Night. 

La această ediție Fondul pentru Tineri Ungheni a reușit să colecteze 1037 lei. Partenerul evenimentului a fost Radion Ivanov, Club Yar. 

Evenimentul de colectare de fonduri „Movie Night” este organizat din 2012 de Fondul pentru Ungheni și a devenit deja o tradiție.