Fii alaturi de copiii din s. Cernoleuca de Sfintele Sarbatori de Pasti



Asociatia "Prietenii Copiilor" lanseaza campania „Fii alaturi de copiii din s. Cernoleuca de Sfintele Sarbatori de Pasti". 

 

Se apropie Sfintele Sarbatori de Pasti care aduc cu sine clipa Bunei Vestiri. Speram ca in inima fiecaruia din noi va renaste puterea de a iubi, de a ierta, de a darui...

Cu acest prilej intentionam, potrivit traditiei, cu ocazia sfintei sarbatori sa oferim „un zimbet" copiilor orfani sau aflati intr-o situatie sociala deosebit de precara.

Astfel pe data de 21 martie in cadrul Centrului Comercial „Baby Hall", „Prietenii Copiilor" lanseaza campania de colectare de fonduri „Fii alaturi de copiii din s. Cernoleuca de Sfintele Sarbatori de Pasti". Aceasta campanie este realizata pentru a aduce daruri celor 39 copii din cadrul Casei de Copii din satul Cernoleuca ce, in mod evident, vor aduce lumina si caldura Sfintelor Sarbatori in sufletele lor, care din nefericire sunt lipsiti de comfortul si afectiunea familiei.

Începind cu 21 martie pina pe 15 aprilie, in cadrul Centrului Comercial "Baby Hall" vor fi vindute lucrarile copiilor ce au fost realizate cu multa dragoste, acuratete, speranta ca cineva le va aprecia munca, caci „Cel mai mare artist din lume este copilul. Trebuie sa ai inima sa-l simti si minte sa-l pricepi". Copilul are nevoie de soare, mingiere si dragoste.

Procurind aceste lucrari impartasiti interesul Dvs pentru cauza copiilor defavorizati. Fondurile colectate in urma achizitionarii de lucrari vor face mai frumoasa o clipa din viata copiilor incadrati in campanie.

Va indemnam sa contribuiti la realizarea viselor neimplinite a acestor copii carora le este mai putin cunoscut miracolul unei copilarii fericite. Doar Dvs le puteti strecura o raza de lumina in suflet de Pasti, procurind lucrarile confectionate de ei!

 

"Nici un act de bunatate nu va fi irosit, nu conteaza cit de mic este!"